Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

Boekhoudprogramma ZZP

Boekhoudprogramma zzp

Als zzp'er heeft u veel taken. U bent niet alleen uw eigen baas, maar moet ook zorgen voor een goede urenregistratie, marketing en natuurlijk uw eigen boekhouding. Want zonder goed inzicht en een boekhouding die voldoet aan de wettelijke eisen die daaraan gesteld worden, is de kans op (financiële) problemen binnen uw onderneming een stuk groter.

Gelukkig hoeft u de boekhouding in ieder geval niet helemaal alleen te doen; daarvoor kunt u ook een goed boekhoudprogramma gebruiken. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is facturen te versturen en bankafschriften, bonnetjes en inkoopfacturen (automatisch) inlezen. Vervolgens kunt u de boekhouding laten controleren door de boekhouder.

Boekhoudprogramma voor zzp'er kopen                       

Als u als zzp'er op zoek bent naar een goed boekhoudprogramma, dan zult u al snel zien dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn. Als zzp'er heeft u vaak niet de uitgebreidste versie nodig, maar het kan wel zijn dat bepaalde functies voor u onmisbaar zijn. Wat kunt u het beste kopen? Dat hangt af van verschillende factoren.

Wilt u als zzp'er het liefst gewoon een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk programma dat werkt in Windows en MacOS, dan is er eigenlijk maar één programma dat u hoeft te kopen: Stip•t! Stip•t is hét boekhoudprogramma voor zzp'ers en ondernemers die hun boekhouding goed op orde willen hebben, maar daar niet teveel tijd en geld aan willen besteden.

boekhoudprogramma ZZP

Uw boekhoudprogramma online én offline

Een belangrijk voordeel van het boekhoudprogramma Stip•t is dat het een online en een offline component heeft. Het programma kunt u offline installeren op uw desktop. Hierdoor werkt het een stuk sneller dan wanneer u alleen online werkt. U kunt in de desktopversie facturen aanmaken en versturen en stukken invoeren.

Daarnaast krijgt u online toegang tot uw boekhouding. Uiteraard gaat dit via een volledig beveiligde verbinding, zodat er geen kans is dat onbevoegden zich toegang verschaffen tot uw boekhouding. Dankzij de online functionaliteit kan bijvoorbeeld uw accountant of boekhouder meekijken en eventuele wijzigingen doorvoeren.

Test Stip•t eerst gratis uit

Wij begrijpen dat de keuze voor een boekhoudprogramma niet zomaar gemaakt wordt. Daarom bieden we u een unieke kans: u kunt Stip•t nu twee maanden helemaal gratis en vrijblijvend proberen. Installeer het op uw computer en ervaar zelf het gemak van online facturen versturen en boekhouden via Stip•t. Uiteraard krijgt u toegang tot alle functionaliteiten.

U kunt tijdens deze proefperiode zelf ervaren of Stip•t aansluit op uw bedrijf en of het voldoet aan alle eisen die u aan uw administratie stelt. Als dat het geval is, dan kunt u in aansluiting op de twee gratis maanden een jaarlicentie bestellen. Hiermee kunt u een jaar lang gebruik maken van Stip•t én de gratis helpdesk. Uiteraard kunt u na dat jaar gewoon weer verlengen.

Stip•t: hét boekhoudprogramma voor zzp'ers

Bent u op zoek naar een boekhoudprogramma dat net zo flexibel en krachtig is als uw bedrijf? Dan hebt u dat met Stip•t zeker gevonden. De compatibiliteit met verschillende systemen, het offline en online component en het extreme gebruiksgemak maken Stip•t tot dé administratieve partner voor zzp'ers en andere ondernemers.

Download vandaag nog uw gratis proefversie en ervaar zelf hoeveel tijd en geld u kunt besparen met het gebruik van Stip•t. En heeft u vragen? Dan helpen we u graag verder. U kunt ons bellen op 088 - 00 11 800 of een e-mail sturen naar info@xso.nl. Daarnaast vindt u op de website onder meer een handige instructievideo en de Online Webhelp, met allerlei tips en tricks.