Boekhoudprogramma voor ondernemers

Voor elke ondernemer is een goede boekhouding essentieel; het geeft informatie waarmee beslissingen genomen kunnen worden en het bedrijf gerund. Alleen is boekhouden nu net niet de reden waarom u bent gaan ondernemen. Daarom is er nu het boekhoudprogramma Stip-T; eenvoudig in gebruik maar wel volledig en robuust. En natuurlijk met het gemak van online.

 

Boekhouden vanaf de desktop

Stip-T is een boekhoudprogramma voor op de desktop. Dat betekent dat de software draait op uw systemen. Dat is handiger dan een online programma omdat het sneller werkt, makkelijkere grote hoeveelheden data aankan en praktischer in gebruik is. Wel wordt de data in de cloud opgeslagen. Zo kunt u altijd uw administratie voeren, waar u ook bent.

 

Snel veel data verwerken

Een online programma is vaak beperkt in de hoeveelheid data die geüpload kan worden. En dat is onhandig als u snel veel informatie wilt verwerken om de facturen te kunnen versturen of de uren in projecten bij te werken. Stip-T daarentegen werkt lokaal en kan dus snel grote hoeveelheden data verwerken.

 

Windows, Mac (en meer)

Stip-T is als desktop applicatie beschikbaar voor Windows en Mac, zelfs gemengde configuraties werken prima. Daarnaast zijn er apps voor Android en iOS voor het registreren van kontant-bonnetjes.

 

Snelle en makkelijke koppelingen met uw data

Snel bankafschriften importeren of inkoopfacturen uit de inbox in het boekhoudprogramma importeren. Met Stip-T gebeurt het in een handomdraai. Net als dat documenten makkelijk gesleept kunnen worden van het ene naar het andere bestand. Drag-and-drop van bankafschriften naar de boekhouding bijvoorbeeld. Gewoon doordat koppelingen met lokale data in Stip-T makkelijker en sneller zijn dan in een webapplicatie.

 

Inzicht in en informatie over uw administratie

In de administratie van uw bedrijf komt alle informatie samen; in- en uitgaande betalingen, facturatie, offertes, urenregistratie, belastingaangiftes en veel meer. Als een spin in ’t web beheert Stip-T al deze informatie en geeft u zodra u dat wilt inzicht. Actueel, flexibel maar wel veilig. Want ook daar hebben we voor gezorgd.

 

Klassiek boekhoudpakket in een modern jasje

Een boekhoudprogramma dat gewoon doet wat het moet doen, op uw pc met het gemak van de online mogelijkheden. Een klassiek boekhoudpakket in een modern jasje dus, dat is Stip-T. En dat programma kunt u nu zelf proberen, 2 maanden gratis om te zien of het past bij uw bedrijf en de eisen die u stelt aan de administratie. Wilt u daar meer over weten? Bel of mail ons dan gerust.

 

Probeer Stip-T nu 2 maanden gratis


Deel deze pagina