Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

Dubbel boekhouden wat is dat eigenlijk?

Voor veel mensen klinkt de term ‘dubbel boekhouden’ nog een beetje dubieus. Ze zien twee verschillende kasboeken voor zich, waarvan de ene ongetwijfeld een strenge controle zou doorstaan en de andere het daglicht niet kan verdragen. Dit beeld is gelukkig niet correct. De term betekent immers niet meer of minder dan een goede en overzichtelijke registratie van alle aankopen en verkopen. Omdat iedere boeking zowel een debet als een credit regel omvat is de boekening altijd "in balans". Met behulp van het Stip.t Boekhoudprogramma is dit heel eenvoudig, u voert alle gegevens (goederenbedrag en btwcode) in op 1 regel en Stip•t zorgt voor de correcte uitsplitsing van de boeking.

Het boekhoudprogramma Stip.tdubbel boekhouden​​​​​​​

Met behulp van Boekhoudsoftware van Stip.t bent u in staat om overal uw administratie te raadplegen. Een digitale werkplek in de Cloud stelt u immers in staat om op ieder gewenst tijdstip en op iedere locatie het boekhoudprogramma te openen en de laatste cijfers te bekijken. De perfecte manier om up-to-date te zijn en te blijven. 

 

Dubbel boekhouden, zo moeilijk is het niet

De cijfers moeten kloppen, altijd en overal. De software van Stip.t is er speciaal voor gemaakt. Het bijhouden van een complete boekhouding waar zowel in- als verkoop overzichtelijk in is geadministreerd gaat met het boekhoudprogramma van Stip.t bijna vanzelf. 

 

Enkelvoudig boekhouden, dat komt eigenlijk niet meer voor

Als er "dubbel boekhouden"  bestaat, dan zal er ook wel "enkelvoudig boekhouden"  bestaan. Correct, echter deze wijze van administreren is in het bedrijfsleven niet gebruikelijk. Administraties van vereningingen worden nogal eens als enkelvoudige boekhoudingen opgezet en uitgevoerd m.b.v. excel. Het nadeel van een dergelijke opzet is dat er eenvoudig foutjes in sluipen die minder gemakkelijk opgespoord kunnen worden.

Kies voor het boekhoudprogramma Stip.t

Stip.t, dat is niet zo moeilijk te onthouden. Stiptheid vinden wij heel belangrijk, vandaar de naam. Er is immers niets zo vervelend als een klant niet kunnen uitleggen hoe de financiële situatie er nu precies voor staat. Natuurlijk wilt u dan meteen een goed en leesbaar overzicht laten zien. Ongeacht waar u bent of welke computer u gebruikt. Inloggen, aanklikken, printen en klaar. Meer handelingen zijn er niet nodig, daar heeft Stip.t wel voor gezorgd.

De voordelen van het boekhoudprogramma Stip.t .

Installeren op meerdere computers . Gebruiksvriendelijke interface . Werken op uw eigen computer in de cloud . Ook geschikt voor MAC computers . Overzichtelijke rapportages en overzichten . Eén jaarlicentie is geldig voor de boekhouding van 1 klant. Vast bedrag per jaar . Eenvoudig uit te breiden in blokken van 5 administraties. . Downloaden van een proefversie is mogelijk, vrijblijvend en de eerste twee maanden gratis!

Tevreden klanten met Stip.t

Gebruikers van het boekhoudprogramma Stip.t noemen de eenvoudige en overzichtelijke manier van werken als een groot pluspunt. Een belangrijke reden voor veel administratiekantoren om voor Stip.t te kiezen. Met behulp van software van Stip.t houden ze tijd over en zijn ze in staat om met een goed overzicht aan hun klanten te laten zien. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de boekhoudsoftware van Stip.t, neem dan gerust contact met ons op