On-line factureren en boekhouden

​​​​​​​Zoekt u een oplossing om on-line te factureren en on-line te boekhouden, dan is Stip-T de perfecte oplossing. Stip-T is geen browser-applicatie, het is een echt programma wat geinstalleerd wordt op uw Windows of Mac Computer. Toch is Stip-T een cloud-applicatie omdat alle data wordt opgeslagen in de cloud. U kunt Stip-T dan ook gebruiken vanaf meerdere locaties met meerdere gebruikers tegelijkertijd.

 

Abonnementen

Levert u uw diensten op basis van een abonnement, geen probleem voor Stip-T. Op de ingestelde frequentie genereert Stip-T de gewenste factuur, ook geeft het programma inzicht in toekomstige omzet op basis van de ingestelde abonnementen.

 

Uren

Levert u uw diensten op basis van gemaakte uren, ook geen probleem voor Stip-T. In combinatie met TimeWriter worden uw uren dagelijks geregistreerd en op het gewenste moment gefactureerd, dit alles zonder het handmatig overnemen van data.

 


​​​​​

Jouw intuitieve boekhoudprogramma

In Stip-t zijn alle onderdelen van jouw boekhouding met één klik te bereiken. Geen ingewikkelde menustructuur met verstopte opties, maar alles overzichtelijk gebundeld.
 

Lees meer

24/7 back-up en altijd actueel

Met je data opgeslagen in de cloud en je gegevens automatisch geback-upt op een veilige plek is je informatie altijd actueel en overal toegankelijk. Wel zo makkelijk.
 

Lees meer