Over ons

Je boekhouding doen in een browser is hip. Maar ideaal? Bij Stip-t vinden we van niet. Omdat we merken dat wij hier niet de enige in zijn, hebben we Stip-t ontwikkeld. Wel de voordelen van online, maar met de volledigheid en het gemak van je desktop. Want je boekhouding doen, dat moet vooral makkelijk zijn.

Dat was ook de gedachte van Rinse toen hij in 1995 XSO begon, een afkorting voor xBase Software Ontwikkeling. Ondertussen werken we aan Stip-t met zijn drieën: Rinse, Pieter en Olaf. Pieter en Olaf ontwikkelen, testen en documenteren de voortgang van Stip-t. Rinse gaat over de bedrijfsvoering en voegt zo nu en dan inhoudelijk nog iets zinnigs toe.

Ondertussen staat Stip-t als een huis. En wij kunnen het weten, want we ervaren in onze eigen bedrijfsvoering elke dag hoe makkelijk het werkt. Maar we hebben Stip-t natuurlijk niet voor onszelf gemaakt. We willen dat iederéén merkt hoe een compact boekhoudprogramma een groot verschil kan maken. Als we dat bereiken, zijn wij blij. Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Rinse Lemstra

Rinse Lemstra

Pieter Runia

Olaf van der Meer

Jouw intuitieve boekhoudprogramma

In Stip-t zijn alle onderdelen van jouw boekhouding met één klik te bereiken. Geen ingewikkelde menustructuur met verstopte opties, maar alles overzichtelijk gebundeld.
 

Lees meer

24/7 back-up en altijd actueel

Met je data opgeslagen in de cloud en je gegevens automatisch geback-upt op een veilige plek is je informatie altijd actueel en overal toegankelijk. Wel zo makkelijk.
 

Lees meer