Online Webhelp

In deze online handleiding vind je een complete uitleg van alle verschillende functies van Stip•t, opgesplitst per locatie in het programma. Zo vind je alles makkelijk terug. Wil je meer weten over hoe je een bepaalde handeling moet verrichten? Met deze uitleg, verklaringen en stap-voor-stap toelichting kent het programma geen enkel geheim meer voor je. Makkelijker wordt het niet!

Stip•t online webhelp (desktop client)

Stip•t online webhelp (web client)

API (Application Program Interface)

Stip•t beschikt over een koppeling waarmee je jouw eigen software kunt koppelen aan onze server, een SOAP API geheten. Met de SOAP API kun je geheel automatisch facturen aanmaken, relaties opvragen en aanmaken en alles wat daarvoor verder nodig is. Heb je hulp nodig met de API? Neem dan contact op met de API online webhelp.