Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

simpel boekhoudprogramma

Simpel boekhoudprogramma van Stip·t

Iedere ondernemer weet wel hoe ingewikkeld een boekhoudprogramma kan zijn. Een simpel boekhoudprogramma staat dan ook hoog op de wensenlijst van veel ondernemers. Een boekhoudprogramma dat alles kan wat een ondernemer nodig heeft, zonder dat je er veel kennis voor nodig hebt. Wij van Stip·t namen deze uitdaging met beide handen aan. Wij hebben geluisterd naar de wensen van ondernemers zoals jij. Wij weten waar jij als ondernemer naar op zoek bent en wat jij onder een simpel boekhoudprogramma verstaat. En met al deze bevindingen hebben wij een uitgebreid, geavanceerd én  simpel boekhoudprogramma voor ondernemers ontwikkeld. Je hoeft geen uitgebreide kennis te hebben van boekhouden om gebruik te kunnen maken van ons programma. Echt iedereen kan er mee werken. Heb je vragen over ons boekhoudprogramma of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

 

Een simpel boekhoudprogramma kopen simpel boekhoudprogramma

Het probleem waar veel ondernemers tegenaan lopen, is dat je op internet allerlei soorten boekhoudprogramma’s tegenkomt. Ook een simpel boekhoudprogramma kan je op verschillende plekken kopen. Maar hoe weet je nou zeker dat jij het programma ook daadwerkelijk simpel vindt? Hier kom je pas achter als je het programma al gekocht hebt. Dat maakt de zoektocht naar een simpel boekhoudprogramma ook zo ingewikkeld. Wij van Stip·t snappen dat je niet zomaar een duur programma wilt kopen. Daarom mag je van ons ons boekhoudprogramma twee maanden gratis uitproberen. En dan niet een afgeslankte versie. Je krijgt het volledige programma van ons, inclusief álle functies. Je mag alles uittesten en je kan eenvoudig je al bestaande administratie importeren naar het systeem. Vervolgens kun je op je gemak kijken of ons simpel boekhoudprogramma ook echt zo simpel is. Hebben we je na twee maanden overtuigd? Dan kun je een licentie kopen voor één jaar. Je wordt dan volledig eigenaar van het programma. Ben je toch niet overtuigd of wil je nog wat online boekhoudprogramma's vergelijken? Dan hoef je niets te doen. Er komen geen verborgen kosten kijken of onverwachte abonnementen. Wij vinden transparantie erg belangrijk en nemen dit dan ook hoog op. Wij stellen het op prijs als je ons zou willen laten weten waarom je toch voor een ander programma gaat. Geheel vrijblijvend natuurlijk! Door de feedback van onze klanten kunnen wij ons boekhoudsysteem constant optimaliseren en geheel naar hun wensen aanpassen. Dus heb je suggesties voor een simpel boekhoudprogramma? Laat het ons weten en dan gaan wij kijken wat we er mee kunnen doen.

 

De voordelen van een simpel boekhoudprogramma

Door gebruik te maken van ons boekhoudprogramma ben je geen uren meer kwijt aan je administratie. Toch vaak het minste onderdeel van het ondernemerschap. Doordat het ook nog eens erg ingewikkeld kan zijn, neemt het nog meer tijd in beslag dan je in eerste instantie dacht. Een simpel boekhoudprogramma komt dan van pas. Ons programma kan op iedere computer geïnstalleerd worden. Dus ook op een Mac computer. Een groot voordeel van het programma is dat je het zowel online als offline kunt gebruiken. Je installeert het eenvoudig op je eigen computer. Alle gegevens worden automatisch in de Cloud opgeslagen. Dit betekent dat je overal toegang hebt tot je administratie. Dit is volledig veilig en goed beveiligd, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je financiële gegevens door iedereen ingezien kunnen worden. Je kunt ook eenvoudig je administratie doorsturen naar je accountant, bijvoorbeeld voor de jaarrekening. Doordat je gebruik maakt van een simpel boekhoudprogramma en je er zeker van kunt zijn dat je gehele financiële administratie op orde is, kun je veel geld besparen op je accountant. Hij of zij hoeft nu namelijk niet eerst je gehele administratie te controleren en eventueel te verbeteren. Allemaal voordelen die zelf boekhouden een stuk eenvoudiger maken en niet langer meer een taak waar je tegenop hoeft te zien.

 

Simpel boekhoudprogramma van Stip·t speciaal voor ondernemers

Wij van Stip·t hebben een simpel boekhoudprogramma speciaal voor ondernemers ontwikkeld. Het biedt alle mogelijkheden waar jij als ondernemer naar op zoek bent. Dit alles hebben wij kunnen realiseren door te luisteren naar onze klanten en al hun wensen te integreren in het systeem. Vele ondernemers maken tot volle tevredenheid gebruik van ons boekhoudprogramma. Lees maar eens onze recensies waar we bijzonder trots op zijn. Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we verschillende instructiefilmpjes gemaakt over de werking van het systeem. Verder kun je gebruik maken van een Online Webhulp, is er een offline handleiding in pdf, een toelichting op gebruikte terminologie én beschikken we natuurlijk over een gratis helpdesk. Dit alles is helemaal gratis voor gebruikers van ons boekhoudsysteem. Dus ben je op zoek naar een simpel boekhoudprogramma speciaal voor ondernemers? Probeer dan eens ons systeem en wie weet kunnen wij jou overtuigen. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je eerlijk en deskundig advies en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.