Zo werkt het

Stip-T proberen

Wilt u Stip-T proberen, download dan eerst de software. De eerste 2 maanden zijn gratis en geheel vrijblijvend, pas daarna betaalt u voor de gebruikerslicentie van 1 jaar als u besluit dit boekhoudprogramma te blijven gebruiken. Bent u na die 2 maanden niet tevreden of voldoet het niet aan uw eisen, dan hoeft u niets te doen. Er wordt dan ook niets in rekening gebracht.

Stip-T downloaden

Om Stip-T te gebruiken, moet u het eerst downloaden. Dat gaat als volgt:

1. Ga naar ‘2 maanden gratis proberen’ onder Handige Downloads (zie footer)
  2. Kies de installer voor uw programma; Windows of Mac OSX
  3. Een bestandje onderin uw scherm verschijnt, klik daarop
  4. Selecteer de gewenste taal voor het programma (u kunt kiezen uit Nederlands of Engels)
  5. Geef de map aan waarin Stip-T geïnstalleerd moet worden
  6. Vul de gegevens voor de Proxy-configuratie in als u gebruik wilt maken van de cloud. Wilt u dat niet, dan kunt u anoniem doorgaan en klikt u zonder gegevens in te vullen op ‘Volgende’
  7. Kies voor ‘Installatie voltooien’
  8. Is het programma geïnstalleerd, dan kunt u een snelkoppeling aanmaken en Stip-T starten. Hiervoor moet u de opties daarbij aanvinken en klikken op ‘Voltooien’.

Voor support bij het downloaden of de installatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. ( 088-00 11 800 )

Deel deze pagina