achtergrond

Waarom?

U zult zich wellicht afvragen wat een softwareontwikkelaar bezielt om een product te ontwikkelen waarvan er al een breed aanbod is...

Wij (XSO) zijn overtuigd van de kracht van desktop-toepassingen, dus software die ontwikkeld is om direct op het operating system (windows of mac) te draaien, en niet als een webapplicatie binnen een browser. Zeker wanneer een desktop-toepassing wordt voorzien van een database op internet ontstaat er een concept wat je kunt zien als "het beste van twee werelden".

Het overgrote deel van de aanbieders van boekhoudtoepassingen kiest er voor om de toepassing als een webapplicatie aan te bieden, of zit in een migratietraject van desktop naar webapplicatie.

Alleen al om deze reden ontstaat er een markt voor een moderne desktop-toepassing.

 

 

 

Jouw intuitieve boekhoudprogramma

In Stip•t zijn alle onderdelen van jouw boekhouding met één klik te bereiken. Geen ingewikkelde menustructuur met verstopte opties, maar alles overzichtelijk gebundeld.
 

Lees meer

24/7 back-up en altijd actueel

Met je data opgeslagen in de cloud en je gegevens automatisch geback-upt op een veilige plek is je informatie altijd actueel en overal toegankelijk. Wel zo makkelijk.
 

Lees meer