Eenvoudig boekhoudprogramma

Eenvoudig boekhoudprogramma

De boekhouding kan best ingewikkeld zijn. Daarom is een eenvoudig boekhoudprogramma echt een must, zeker als uw core business helemaal niets met administratie of boekhouding te maken heeft! Stip•t is zo'n eenvoudig boekhoudprogramma. Dit kunt u perfect gebruiken om zelf de boekhouding van uw bedrijf bij te houden.

Daarnaast kunt u ook een boekhouder of accountant toegang geven tot uw boekhouding, zodat deze gecontroleerd kan worden. Zo hoeft u niet bang te zijn voor fouten of verkeerde aangiften. Ook kunt u natuurlijk zelf gemakkelijk online toegang krijgen tot uw boekhouding. Bijvoorbeeld om iets te controleren of om een bepaalde wijziging eenvoudig door te voeren.

Eenvoudig boekhoudprogramma kopen

Voor u een eenvoudig boekhoudprogramma kunt gebruiken, moet u het natuurlijk eerst kopen. En dat is best een uitdaging. Boekhoudprogramma's zijn sowieso vaak redelijk ingewikkeld én hebben ook veel verschillende systeemvereisten. Zoekt u een eenvoudig programma voor de Mac, dan kan het helemaal een grote zoektocht zijn.

Gelukkig besparen wij u hierin graag de moeite: Stip•t is precies wat u zoekt. Het boekhoudprogramma Stip•t is gebruiksvriendelijk, offline en online beschikbaar én u kunt het zowel op de Mac als met Windows gebruiken. U kunt het programma simpel via onze website downloaden en een jaarlijkse licentie aanschaffen. Elk jaar krijgt u deze optie opnieuw.

eenvoudig boekhoudprogramma

Een simpel boekhoudprogramma voor uw eenmanszaak?

Is Stip•t ook geschikt voor uw eenmanszaak? Jazeker! Hoewel Stip•t een eenvoudig boekhoudprogramma is, is het alles behalve simpel. U kunt er alle kanten mee op: dagboeken aanmaken, boekingsregels automatisch genereren of handmatig aanmaken, bestanden importeren (ook via drag-and-drop), importeren vanuit de mailbox en nog veel meer.

De werking van Stip•t is helemaal gebaseerd op het RGS. Dit is een soort universeel rekeningschema. U kunt hierdoor zelf uw grootboekschema kiezen. Het enige dat u vervolgens hoeft te doen, is de juiste RGS-code toe te wijzen. Op die manier krijgt de grootboekrekening ook de juiste betekenis binnen de administratie en wordt alles op de juiste manier geregistreerd.

Stip•t gratis twee maanden op proef

Nu kunnen wij natuurlijk wel vertellen dat Stip•t precies het programma is dat u nodig hebt voor uw eenmanszaak, maar we begrijpen het ook als u wat meer overtuiging nodig hebt. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid om het programma twee maanden gratis op proef te gebruiken. Hoe dat kan? Simpel. U downloadt het gewoon en installeert het op uw harde schijf.

Vervolgens kunt u het programma ook zonder gebruikerslicentie twee maanden gratis gebruiken. Tien dagen voor het verstrijken van die periode krijgt u de vraag of u een licentie wilt kopen en het programma verder wilt gebruiken. Koopt u de licentie, dan krijgt u hierbij ook onbeperkte support. Wilt u dit niet? Geen probleem; het proberen is uiteraard vrijblijvend.

Geniet van de voordelen van een eenvoudig boekhoudprogramma

Bent u overtuigd? Download dan vandaag nog de meest actuele versie van Stip•t en ga direct aan de slag. Maak zelf uw facturen aan en verstuur ze via e-mail of eVerbinding. Ze worden dan vervolgens direct opgevoerd in uw administratie. En heeft u hulp nodig? Dan bieden we daarvoor verschillende mogelijkheden. Voor gebruikers zijn die bovendien helemaal gratis.

Zo hebben we diverse instructievideo's online staan, beschikken we over een Online Webhelp, is er een offline handleiding in pdf, een toelichting op alle gebruikte terminologie én beschikken we natuurlijk over een gratis helpdesk. Deze is speciaal voor gebruikers van Stip•t en kan van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 bereikt worden via 088 - 00 11 800.