Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

boekhouding eenmanszaak

Boekhouding eenmanszaak

Met de software van Stip·t regel je gemakkelijk en snel je boekhouding voor je eenmanszaak. Een essentieel onderdeel van ondernemen en je bent dan ook verplicht om inzicht hierin te bieden. Voor veel ondernemers is dit niet alleen een lastig onderdeel van ondernemen, maar ook iets waar ze erg tegenop zien. En dat is niet zo vreemd, want het kost veel tijd om een goede, foutloze boekhouding voor je eenmanszaak op te zetten. Wij van Stip·t zagen het als een uitdaging om het beste boekhoudprogramma voor je eenmanszaak te ontwikkelen. En dat is gelukt! Veel ondernemers maken inmiddels tot volle tevredenheid gebruik van onze software. Lees maar eens onze recensies waar we bijzonder trots op zijn! Wij hebben goed geluisterd naar de wensen van zzp’ers en andere (kleine) ondernemers. Wij hebben alles in onze software geïntegreerd waar zij naar op zoek zijn. Wij blijven ons programma ook door ontwikkelen zodat jouw boekhouding voor je eenmanszaak een fluitje van een cent wordt. Heb je alvast vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Het opzetten van een boekhouding eenmanszaak

Een accountant in de arm nemen is zeer verstandig als ondernemer, maar toch schrikt het veel mensen af. Een accountant kan namelijk erg duur zijn, zeker voor starters. Het opzetten van een boekhouding voor een eenma boekhouding eenmanszaaknszaak gebeurt daarom in de meeste gevalleen in een Excel bestand. Hier is zeker niets mis mee, mits je het programma door en door kent. Eén foute formule en je hele administratie klopt niet meer. En dit komt helaas vaker voor dan je denkt. Ook wordt het Excel bestand meestal opgeslagen in een Dropbox of drive. Het nadeel hiervan is dat het gemakkelijk verwijderd of kwijt geraakt kan worden. Dit alles behoort tot de verleden tijd als je gebruik maakt van ons geavanceerde programma voor de boekhouding van een eenmanszaak. Je kunt gemakkelijk je huidige administratie importeren en onze software doet de rest.

De voordelen van onze software voor de boekhouding eenmanszaak

Volgens onze klanten hebben wij het beste boekhoudprogramma voor een eenmanszaak ontwikkeld en dat heeft niet gekund zonder de hulp van hen. Wij hebben geluisterd naar al hun wensen en weten precies waar ze naar op zoek zijn. Onze software is speciaal gericht op kleine ondernemers en zzp’ers. Het vergemakkelijkt je administraties en zal het zelfs grotendeels automatiseren. Een groot voordeel van ons programma voor de boekhouding van een eenmanszaak is dat alle data bijeen komt. Zo kun je er handige automatiseringen mee uitvoeren en klantmappen aanmaken. Onze software herkent de klantmappen en slaat onder andere facturen automatisch op in de juiste map. Geen gezoek meer dus en dat scheelt tijd! Op deze manier heb je een goed inzicht in al je klanten en ben je nooit meer een factuur kwijt. De boekhouding voor een eenmanszaak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wil je het een keer proberen? Wij bieden je graag het programma twee maanden gratis op proef aan. Geheel vrijblijvend! Je kan alle functies uitproberen en rustig bekijken of jij ons programma ook het beste boekhoudprogramma voor een eenmanszaak vindt. Je proefperiode eindigt automatisch en je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten. Hebben we je na de twee maanden overtuigd? Dan kun je heel gemakkelijk een licentie kopen. Je wordt dan volledig eigenaar van het programma.

Probeer het beste boekhoudprogramma eenmanszaak van Stip·t gratis

Tijdens onze twee maanden gratis proefperiode kan je alle functionaliteiten proberen. Dus geen gelimiteerde versie. De software sturen we je toe en kan je heel eenvoudig installeren op je Windows of Mac computer. Je zult zien dat je boekhouding voor een eenmanszaak een stuk sneller en efficiënter kan dan je ooit had gedacht. Eindelijk ben je niet meer uren kwijt aan je administratie en kan je deze tijd steken in andere zaken. Onze boekhouding voor eenmanszaak software is tevens speciaal ontwikkeld zodat je het gemakkelijk naar een accountant kan sturen voor bijvoorbeeld de jaarafrekening. Hij hoeft niet eerst alles zelf uit te zoeken, te controleren of aan te vullen. Alle informatie voor de jaarrekening is makkelijk en snel te raadplegen. En dit gaat je veel accountkosten besparen. Want jouw boekhouding voor je eenmanszaak is al helemaal in orde! Ook als je bedrijf groeit, kan je gebruik blijven maken van onze software. Ons programma groeit namelijk met jouw onderneming mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je te zijner tijd op zoek moet naar een ander simpel boekhoudprogramma. Heb je nog vragen? Of is iets niet duidelijk? Je mag altijd contact met ons opnemen en wij helpen je zo snel mogelijk verder.