Stipt-t is het boekhoudprogramma voor ondernemers

Boekhoudprogramma voor ondernemers

Je houdt van het ondernemerschap, maar boekhouden is niet je favoriete klus. Dat snappen we. Met Stipā€¢t wordt deze taak een stuk eenvoudiger Ć©n weet jij snel hoe de vlag erbij hangt in jouw onderneming. Stipā€¢t is eenvoudig in gebruik, maar bevat alle mogelijkheden om je complete administratie te doen. Een robuust boekhoudprogramma op je desktop, met het gemak van online.
 

Boekhouden vanaf je desktop

Stipā€¢t combineert het beste van twee werelden: de kracht van je desktop Ć©n het gemak van online. Doordat het boekhoudprogramma op je eigen systeem draait werkt het sneller, kan het makkelijker grote hoeveelheden data verwerken en is het eenvoudiger te bedienen. Alle data worden vervolgens opgeslagen in de cloud. Zo kun je altijd je boekhouding bijhouden, waar je ook bent.

 

Snelle koppeling met jouw data

Nog een voordeel van Stipā€¢t: de snelle en makkelijke verbinding tussen Stipā€¢t en jouw eigen data. Zo kun je bijvoorbeeld snel bankafschriften importeren of inkoopfacturen in het boekhoudprogramma zetten. Wil je een bankafschrift in je boekhouding opnemen? Dan ā€˜sleepā€™ je die er gewoon naartoe. Omdat het programma vanaf je desktop draait, gebeurt dit alles bij Stipā€¢t in een handomdraai.

 

Altijd inzicht in jouw bedrijf

Duizelt alle administratie jou soms ook? Met alle in- en uitgaande betalingen, facturatie, offertes, urenregistratie, belastingaangiftes en nog veel meer, kun je het overzicht wel eens kwijtraken. Daar hebben wij een oplossing voor, want Stipā€¢t geeft een helder overzicht van jouw bedrijfsadministratie wanneer jij wilt. Geen verborgen tabbladen, alle informatie is bereikbaar in Ć©Ć©n klik. Zo heb jij in Ć©Ć©n boekhoudprogramma alles duidelijk in beeld.

 

Het beste van twee werelden: desktop Ć©n online

Het is dus hoog tijd voor Stipā€¢t, het boekhoudprogramma dat doet wat het moet doen, met het gemak van online en de kracht van je pc. Raak nooit meer de weg kwijt in je eigen administratie, maar verkrijg snel en makkelijk inzicht in de stand van zaken van jouw onderneming. Stipā€¢t is beschikbaar voor Windows en Mac, maar ook gemengde configuraties werken prima. Daarnaast zijn er apps voor Android en iOS voor het registreren van bonnetjes.

 

Zelf ervaren hoe fijn Stipā€¢t werkt? Probeer het dan nu twee maanden gratis en ervaar de voordelen voor jouw bedrijf. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Expert-review

Als onafhankelijk consultant op het gebied van financiĆ«le administraties heeft Jules van Delden het programma Stipā€¢t uitvoerig getest en zijn bevindingen verwoord in dit rapport. Conclusie: "Een echte aanrader dus!"

Jouw intuitieve boekhoudprogramma

In Stipā€¢t zijn alle onderdelen van van het boekhoudprogramma met Ć©Ć©n klik te bereiken. Geen ingewikkelde menustructuur met verstopte opties, maar alles overzichtelijk gebundeld, zoals een boekhoudprogramma behoort te functioneren. Stipā€¢t is een krachtig boekhoudprogramma voor Windows en Mac.
 

Lees meer

24/7 back-up en altijd actueel boekhoudprogramma

Met je data opgeslagen in de cloud en je gegevens automatisch geback-upt op een veilige plek is je informatie altijd actueel en overal toegankelijk. Wel zo makkelijk. Stipā€¢t is een modern boekhoudprogramma met alle voorzieningen die je tegewoordig verwacht van een boekhoudprogramma.
 

Lees meer