Zo werkt het

Stip•t proberen

Zelf het gebruiksgemak en de volledigheid van Stip•t ervaren? Probeer Stip•t de eerste twee maanden gratis en geheel vrijblijvend. Pas daarna betaal je voor een gebruikerslicentie van een jaar. Ben je niet tevreden, dan hoef je niets te doen. Er wordt dan ook niets in rekening gebracht.

Stip•t downloaden

Om Stip•t te gebruiken, download je het programma als volgt:

1. Ga naar ‘2 maanden gratis proberen’ onder Handige Downloads
  2. Kies uit Windows of Mac OSX
  3. Klik in het bestandje dat onderin je scherm verschijnt
  4. Kies de map waarin Stip•t geïnstalleerd moet worden
  5. Kies voor ‘Installatie voltooien’
  6. Is het programma geïnstalleerd, dan kun je een snelkoppeling aanmaken en Stip•t starten. En klaar! Je kunt nu aan de slag.

Voor support bij het downloaden of installeren kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 088-00 11 800.