Boekhoudsoftware kopen

Wil jij een eenvoudig boekhoudprogramma kopen? Ervaar snel de kracht van het meest eenvoudige softwarepakket voor ondernemers. Met behulp van Stip•t boekhoudsoftware heb je binnen slechts enkele muisklikken een compleet overzicht van jouw boekhouding. Zo zorgt Stip•t ervoor dat jij je kunt focussen op het allerbelangrijkste, de onderneming. Wacht daarom niet langer met ons boekhoudprogramma te kopen. Schaf hier je Stip•t gebruikerslicentie aan en heb altijd en overal toegang tot je volledige boekhouding.

Een gebruikerslicentie bij Stip•t

Bij Stip•t schaf je een gebruikerslicentie aan van één jaar. Na ieder jaar kun je ervoor kiezen om de licentie te verlengen of op te zeggen. Wanneer de licentie aan het eind van het jaar dreigt af te lopen, krijg je binnen het boekhoudprogramma twee maanden van te voren een melding. Boekhoudsoftware kopen is dus nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies je er toch voor om de licentie af te laten lopen? Dan is het mogelijk om je administratie per boekjaar op te slaan in een zogeheten Auditfile. Op deze manier zul je altijd voldoen aan de wettelijke bewaarplicht. Daarnaast kun je met StipT ook nog een z.g. jaararchief aanmaken, dit is een zipfile met alle relevante informatie uit een boekjaar.

Eenvoudig een boekhoudprogramma kopen zonder verborgen kosten

Stip•t boekhoudsoftware kopen brengt absoluut geen verrassingen met zich mee. Slechts voor een bedrag van 230 euro sluit je al een licentie bij ons af. Binnen ons softwarepakket bieden wij ook nog een aantal extra’s aan. Zo kun je bijvoorbeeld ondersteuning krijgen vanuit onze experts, is het softwarepakket door meerdere gebruikers op meerdere computers te installeren én wanneer jij een accountant in dienst hebt, zorgen wij ervoor dat hij gratis mee kan kijken. Dit bieden we je allemaal voor één vaste prijs per jaar, zonder bijkomende kosten. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Bovendien heb je binnen onze jaarlicentie ook nog direct toegang tot de nieuwste functies.

Boekhoudsoftware kopen doe je bij Stip•t

Met ons boekhoudprogramma Stip•t bieden wij jou een compleet softwarepakket voor professionals. Met behulp van ons programma wordt je boekhouding een fluitje van een cent. Stip•t bevat namelijk een breed scala aan handige functionaliteiten. Hierdoor wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding, facturen en administratie van jou en/of die van jouw klanten een stuk eenvoudiger. Met behulp van onze gratis helpdesk kunnen wij zelfs garanderen, dat jij nooit meer vastloopt in het boekhouden. Wacht dus niet langer om een eenvoudig boekhoudprogramma te kopen en schaf bij ons een jaarlicentie Stip•t aan.

Voordat je gaat bestellen

Met een jaarlicentie van ons softwarepakket Stip•t kun je binnen het boekhoudprogramma slechts één doorlopende administratie aanmaken. Heb je onverhoopt meerdere administraties nodig, of werk je wellicht voor verschillende bedrijven? Dan is het mogelijk om jouw licentie uit te breiden, met in totaal vijf extra administraties, voor een bedrag van slechts 150 euro per jaar bovenop het standaard tarief. Let op, de genoemde prijzen zijn exclusief het vastgestelde btw percentage en op al onze transacties zijn onze vastgestelde gebruikersvoorwaarden van toepassing. Nog niet volledig overtuigd om ons boekhoudsoftware te kopen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag met al je vragen en onduidelijkheden. Wel al overtuigd? Dat vinden we fijn, vul hieronder het bestelformulier in, dan sturen wij je alles zo snel mogelijk op.

 

                                                                                                                                         

Op al onze transacties zijn onze gebruiksvoorwaarden van toepassing. De hierboven genoemde prijzen zijn altijd exclusief 21% btw. Vul hieronder het bestelformulier in en je krijgt alles snel opgestuurd!