Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

administratie programma

Een nieuw administratie programma

Het gebruik van een administratie programma is steeds evidenter voor kleine en grote organisaties. Het aanbod is zo gegroeid, dat er voor elke organisatie vaak een passende oplossing is. Daarbij bieden bedrijven vaak ook pakketten aan voor elke bedrijfsgrote. Daardoor kan een bedrijf gedurende haar gehele groei bij een zelfde leverancier blijven. De software kan simpelweg worden uitgebreid naarmate de organisatie meer functionaliteiten nodig heeft. Een heel groot voordeel van dergelijke software is dat men gemakkelijk inzichten krijgt in financiele zaken en hierbij zelf nog maar weinig werk hoeft te verrichten.

Met een administratie programma sneller aangifte doen

Wanneer u gebruik maakt van een programma als Excel of een vergelijkbaar spreadsheet, is het vaak veel werk om alle data in te voeren. Elke transactie dient handmatig van uw bedrijfsrekening overgezet te worden in uw programma. Daarbij dient u ook zelf wat rekenwerk te verrichten voor de aangifte. Stiekem zijn ondernemers hierdoor nog best veel tijd kwijt om de administratie op orde te krijgen. Tijd die een ondernemer liever in haar product en klanten steekt. Een administratie programma neemt deze taken daarom van u over. Het invoeren van data vanuit uw bedrijfsrekening wordt geheel geautomatiseerd. Elke transactie wordt opgenomen in uw boekhouding door de software zelf. Het maakt hierbij niet uit of u een, twee of honderd rekeningen kent met uw organisatie. Ook kunt u zelf aanpassingen maken in de layout van de software. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een kasstelsel, dan kunt u dit gemakkelijk aangeven. Doordat alle data op de juiste manier wordt bijgehouden, kunt u de aangiftes automatisch laten berekenen. U ontvangt een rapport met alle informatie, die u direct door kunt sturen naar uw accountant, of de Belastingdienst.

Passend pakket, passende prijs

Wanneer u op zoek gaat naar een passend boekhoudprogramma, zorg dan dat u een pakket kiest dat past bij de huidige capaciteit van uw bedrijf, maar dat ook past bij de toekomst van uw bedrijf. Er zijn allerlei administratie programma pakketten die u gemakkelijk kunt implementeren. Sommige zijn specifiek gemaakt voor mkb en anderen voor grote organisaties of particulieren. Het is daarom belangrijk om te weten wat u verwacht van een boekhoudprogramma en wat u er in de toekomst van zult verwachten. Wanneer u hier een goed beeld van heeft ,wordt het gemakkelijker om een passende oplossing te vinden. Verschillende organisaties kennen ook verschillende prijzen voor dezelfde pakketten. Zoek daarom altijd naar een uniek pakket dat enkel via die organisatie verkocht wordt. Hierdoor bent u er zeker van dat u een goede kwaliteit ontvangt, met tijdige updates en natuurlijk een goede service.

Compatibel met andere programma’s

Voor sommige organisaties kan het belangrijk zijn dat de software ook compatibel is met andere programma’s. Denk hierbij aan de mogelijkheid om bestanden uit Excel te importeren, of om gebruik te maken van data uit andere systemen. The internet of things is een alom bekende naam voor het samenvoegen van data, om kennis en invloed te vergroten. Ook bij boekhouding kan het samenvoegen van databronnen een ongekende kracht hebben. Zo zou u bijvoorbeeld de data van geleverde diensten (gewerkte uren, tarieven en klanteninformatie) samen kunnen voegen in uw boekhoudprogramma. Dit geeft u namelijk de mogelijkheid om facturering te automatiseren en om te checken of facturen vasn externe providers wel kloppen. Hierdoor heeft u maximale inzichten en controle over uw financiën.

Waar koopt u een boekhoudprogramma?

De beste boekhoudprogramma’s koopt u online. Vaak kunt u deze per jaar leasen, of afbetalen voor een oneindige tijd. Hierna kunt u het programma gemakkelijk downloaden en direct van start gaan. Dit zorgt dat u zonder problemen over kunt gaan op de implementatie van het programma. Vaak krijgt u automatisch handleidingen en online trainingen mee om te zorgen dat uw implementatie zo soepel mogelijk verloopt.