Online Webhelp

In deze online handleiding vind je een complete uitleg van alle verschillende functies van Stip•t, opgesplitst per locatie in het programma. Zo vind je alles makkelijk terug. Wil je meer weten over hoe je een bepaalde handeling moet verrichten? Met deze uitleg, verklaringen en stap-voor-stap toelichting kent het programma geen enkel geheim meer voor je. Makkelijker wordt het niet!

Stip•t online webhelp

API (Application Program Interface)

Stip•t beschikt over een koppeling waarmee je jouw eigen software kunt koppelen aan onze server, een SOAP API geheten. Met de SOAP API kun je geheel automatisch facturen aanmaken, relaties opvragen en aanmaken en alles wat daarvoor verder nodig is. Heb je hulp nodig met de API? Neem dan contact op met de API online webhelp.

Meer hulp nodig?

Heb je andere vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw intuitieve boekhoudprogramma

In Stip•t zijn alle onderdelen van jouw boekhouding met één klik te bereiken. Geen ingewikkelde menustructuur met verstopte opties, maar alles overzichtelijk gebundeld.

Lees meer

24/7 back-up en altijd actueel

Met je data opgeslagen in de cloud en je gegevens automatisch geback-upt op een veilige plek is je informatie altijd actueel en overal toegankelijk. Wel zo makkelijk.

Lees meer