Online Webhelp

De online webhelp biedt u duidelijke uitleg, verklaringen en stap-voor-stap toelichting in het gebruik van Stip-T.

API (Application Program Interface)

De Stip-T server beschikt over de mogelijkheid om vanuit andere (eigen) programmatuur te benaderen om zoek gegevens te raadplegen, te muteren of toe te voegen. De API is van het type SOAP, uw softwareontwikkelaar kan op basis van de beschikbare documentatie de koppeling met uw eigen software realiseren

Meer hulp nodig?

Heeft u nog meer vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina