Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

rekeningschema

Rekeningschema

Een correcte boekhouding begint met een goed rekeningschema. Een rekeningschema zorgt er namelijk voor dat de transacties die een onderneming maakt op de juiste manier worden ingedeeld in bepaalde categorieën. Doordat de transacties worden ingedeeld in categorieën, wordt een duidelijk overzicht gecreëerd in de financiën van jouw onderneming. Het maken van een rekeningschema kost veel tijd. Ook het bijhouden van de rest van de boekhouding is een tijdrovend proces. We begrijpen als geen ander dat je deze tijd beter kunt besteden. Met de eenvoudige software Stip•t ben je geen uren meer kwijt aan het bijhouden van jouw boekhouding. Dit eenvoudig boekhoudprogramma zorgt er namelijk voor dat het bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter en sneller gebeurd. Door alle slimme en praktische functies van de software wordt boekhouden makkelijker. Zo houd je meer tijd over om je bezig te houden met andere belangrijke zaken. Je kunt eenvoudig via de website onze boekhoudsoftware kopen. Ervaar het gemak van Stip•t!

Rekeningschema opstellen met de boekhoudsoftware van Stip•t rekeningschema

Een correcte en actuele boekhouding is niet alleen onmisbaar voor grote organisaties, maar zeker ook voor mkb-bedrijven. Juist in het mkb valt veel te winnen met een goede boekhouding. Er wordt inzicht in de financiële situatie van de onderneming gecreëerd en er blijft meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Een rekeningschema helpt bij het correct en efficiënt bijhouden van de boekhouding. In dit rekeningschema worden transacties weggezet in categorieën. Hierdoor kan een organisatie overzicht houden in verschillende zaken zoals inkomsten, uitgaven of bijvoorbeeld onderliggende waarde van vastgoed.

Een rekeningschema voor iedere onderneming

Een rekeningschema voor een kleine onderneming ziet er anders uit dan een rekeningschema voor een grote organisatie. Waar een kleine onderneming  al genoeg kan hebben aan 20 categorieën binnen het rekeningschema, kan een grote organisatie er al snel duizenden nodig hebben. Stip•t is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in het mkb. Daarom is Stip•t door XSO zo geprogrammeerd dat mkb-bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier een rekeningschema kunnen gebruiken. Standaard werkzaamheden worden geautomatiseerd waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt. Het gebruik van Stip•t scheelt je veel werk en je kunt alle informatie eenvoudig delen met de accountant. Hierdoor wordt ook het doen van de aangifte een stuk makkelijker. Behoud zelf de controle over jouw boekhouding met de software van Stip•t.

Stip•t voor jouw onderneming

De boekhoudsoftware van Stip•t zorgt ervoor dat transacties op de juiste manier kunnen worden geboekt in een rekeningschema. Daarnaast heeft het gebruik van onze boekhoudsoftware ook andere voordelen. De opslag van inkomende en uitgaande facturen kan worden geautomatiseerd. Hierbij kunnen bijvoorbeeld ook automatische herinneringen worden gestuurd naar klanten wanneer een factuur niet op tijd is betaald. Wil je het gemak van Stip•t zelf ervaren? Je kunt onze software 2 maanden gratis proberen. In de proefversie zijn dezelfde functies beschikbaar als in de betaalde versie. Zo krijg je een duidelijk en realistisch beeld van wat Stip•t voor jouw onderneming kan betekenen. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze boekhoudsoftware? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze support-afdeling staat op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar.