Blog

Online boekhoudprogramma

Als ondernemer ben je waarschijnlijk het liefst bezig met precies dat: ondernemen. Een goede boekhouding is dan niet het eerste punt op je prioriteitenlijst. Toch is het wel handig om inzicht te hebben in jouw financiële situatie, om problemen te voorkomen en zoveel mogelijk winst te behalen. Een online boekhoudprogramma is daarom een goede oplossing. Het biedt op elk moment toegang tot je boekhouding en geeft je op elke locatie inzicht in je financiën. Ook jouw boekhouder kan meekijken, voor als je een beetje extra steun nodig hebt.


Online boekhouden eenmanszaak

Online boekhouden is ideaal voor een eenmanszaak. Door zelf zoveel mogelijk van de activiteiten uit te voeren, bespaar je op de kosten voor een boekhouder of een accountant. Bovendien heb je zo altijd inzicht in je administratie. En dat is niet het enige: je accountant kan ook makkelijk even meekijken. De ideale combinatie voor het bijhouden van jouw boekhouding bestaat echter uit een combinatie van online en offline boekhouden. Met Stip•t bieden we je het beste van twee werelden: je verwerkt snel informatie in het desktopprogramma en hebt inzicht via het online boekhoudprogramma. Ideaal voor een eenmanszaak, maar ook voor andere bedrijven, natuurlijk!


Wat is het beste online boekhoudprogramma?

Op de vraag wat het beste online boekhoudprogramma is, is eigenlijk niet één antwoord te geven. Het hangt er helemaal vanaf wat je nodig hebt. Hoe ziet jouw bedrijf eruit? Wil je alleen boekhouden of ook kunnen factureren? Denk daar goed over na bij het kiezen van het beste online boekhoudprogramma.

Wat ons betreft, kun je het beste kiezen voor een combinatie van online en offline. Offline werkt sneller; als je offline facturen maakt en verwerkt en via het internet inzicht krijgt, dan bespaar je daarmee veel tijd. Met Stip•t is dit allemaal mogelijk. Ons offline en online boekhoudprogramma werkt op elk besturingssysteem en is overal even snel en handig.


Bespaar veel geld op uw boekhouding

Boekhouding duur? Dat hoeft niet zo te zijn. Met de keuze voor een boekhoudprogramma als Stip•t kun je snel boekhouden, terwijl je tegelijkertijd offline en via internet inzicht hebt in je financiën. Dankzij het gebruiksvriendelijke programma kun je veel zelf doen en dat bespaart veel geld. Bovendien bespaar je zo tijd, die je vast goed weet te besteden!


De ideale combinatie in een boekhoudprogramma

Kortom, ben je op zoek naar snelheid en gemak, kies dan voor Stip•t. Met dit programma krijg je namelijk de ideale combinatie van een desktopprogramma en online gemak. Je downloadt het programma eenvoudig op je computer. Binnen een paar minuten kun je aan de slag met factureren en het invoeren van gegevens. Je importeert in een handomdraai inkoopfacturen en bankafschriften en versleept documenten gemakkelijk van je pc naar Stip•t. Omdat dit offline gebeurt, gaat het een stuk sneller dan via internet. Inzicht heb je dan weer online. Stip•t werkt zowel op Windows als Mac en er is een app voor Android en iOS, waarmee je efficiënt bonnetjes kunt registreren. Het beste van twee werelden, noemen we dat.