Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

Boekhoudprogramma Administratiekantoor

Boekhoudprogramma administratiekantoor

Een boekhoudprogramma voor een administratiekantoor kiezen kan een lastige taak zijn. Vooral omdat er tegenwoordig zoveel verschillende boekhoudprogramma’s beschikbaar zijn. Daarom hebben wij Stip•t ontwikkeld. Hét complete boekhoudprogramma voor uw administratiekantoor. Gemakkelijk te downloaden op elke computer en werkt samen met de Cloud. Hierdoor heb je, waar je ook bent, áltijd inzicht in de laatste cijfers. Zo blijven jij en je klanten continu up-to-date! Dat maakt Stip•t het meest efficiëntste boekhoudprogramma voor elk administratiekantoor. Wil jij ook meer tijd overhouden om klanten te voorzien van financieel advies? Met dank aan de uitgebreide rapportages die je met Stip•t kunt uitdraaien kan dat!

 

Voordelen van Stip•t

Wij vinden dat het boekhoudprogramma van een administratiekantoor niet alleen eenvoudig in gebruik moet zijn, maar ook moet beschikken over de mogelijkheid uitgebreide rapportages te draaien. Daarom hebben wij tijdens het ontwikkelen van Stip•t onderzoek gedaan naar waar een boekhoudprogramma van een administratiekantoor aan moet voldoen. Zo is de interface van onze boekhoudsoftware zeer gebruiksvriendelijk opgezet. In slechts een paar klikken kun je de complete boekhouding van je klanten inzien én gelijk rapportages uitdraaien. Ongeacht of je klanten gebruik maken van Microsoft of Mac. Stip•t werkt op beide platformen, wel zo handig! Je klanten proactief adviseren over hun bedrijfsvoering wordt zo een stuk gemakkelijker!

 

Boekhoudprogramma administratiekantoor voor een vaste prijs Boekhoudprogramma Administratiekantoor

Een boekhoudprogramma voor een administratiekantoor kan al snel honderden euro’s per maand kosten. Daar komen dan vaak nog eens bijkomende kosten bij als je wat extra hulp nodig blijkt te hebben. Wij vinden niets vervelender dan onverwacht voor financiële verrassingen te komen staan. Daarom kun je voor een vast bedrag met Stip•t de boekhouding zorgeloos regelen. Zo kost een jaarlicentie op boekhoudprogramma Stip•t voor administratiekantoor slechts 230 euro! Deze licentie kun je dan ook onbeperkt installeren op meerdere computers. Handig wanneer een andere collega  het boekhoudprogramma wilt gebruiken. Onze boekhoudsoftware kopen kan gemakkelijk en snel online. Maak je werk vandaag nog makkelijker met Stip•t, hét boekhoudprogramma voor elk administratiekantoor!

 

Boekhoudprogramma administratiekantoor uitbreiden

Werk je voor meerdere klanten en maak je daardoor ook gebruik van meer dan 5 doorlopende administraties? Dat kan lastig te combineren zijn binnen één boekhoudprogramma voor een administratiekantoor. Niet bij Stip•t! Je kunt heel eenvoudig je jaarlicentie uitbreiden met extra administraties voor een vast bedrag van 150 euro per 5 administraties. Of je nu je administratie moet uitbreiden met 20, 40 of zelfs 60 klanten! Stip•t is een boekhoudprogramma voor administratiekantoor dat heel eenvoudig is af te stemmen, zonder onverwachte kosten. Wel zo transparant. Ontdek zelf het gemak van Stip•t, hét boekhoudprogramma voor elk administratiekantoor nu de eerste twee maanden gratis en geheel vrijblijvend! De proefversie bevat alle functies van de betaalde versie, zo weet je precies wat je kunt verwachten. De trial van onze boekhoudsoftware stopt automatisch, je zit dus niet onverwacht vast aan een licentie waarvoor je moet betalen. Heb je na dit gelezen te hebben nog vragen? Onze support-afdeling staat graag voor je klaar.