Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

Dubbel boekhouden

De term dubbel doekhouden zal veel mensen dubieus in de oren klinken. Ze zien twee verschillende kasboeken voor zich, waarvan de ene ongetwijfeld een strenge controle zal doorstaan, en de ander het daglicht niet kan verdragen. Dit beeld van dubbel boekhouden is gelukkig niet correct. De term dubbelboekhouden betekent namelijk niet meer of minder dan een goede én overzichtelijke registratie van aankopen en verkopen. Daar komt dan wel bij kijken dat elke boeking zowel een debet als credit regel omvat, wat maakt dat de dubbele boekhouding altijd “in balans” is. Dat klinkt allemaal erg ingewikkeld, met behulp van het Stip•t Boekhoudprogramma kan dubbel boekhouden een stuk eenvoudiger gemaakt worden. U voert zelf alle gegevens (goederenbedrag en btwcode) op regel 1 in en Stip•t zorgt voor de correcte uitsplitsing van de boeking. Makkelijker dan dat kunnen wij het niet maken.

 

Hulp bij dubbel boekhouden van Stip•t

Altijd en overal zelf u administratie raadplegen? Dat kan met behulp van het boekhoudprogramma van Stip•t. Ons boekhoudprogramma maakt zelfs van dubbel boekhouden kinderspel. Een digitale werkplek in de Cloud stelt u in staat om op elk gewenst tijdstip en op vrijwel iedere locatie het boekhoudprogramma te openen om zo direct de laatste cijfers te kunnen bekijken. Wij durven daarom te stellen dat dit dé perfecte manier is om ten alle tijden up-to-date te blijven! Onze cijfers kloppen namelijk áltijd en overal, onze software is er immers speciaal voor gemaakt. Het bijhouden van een complete boekhouding waar zowel in- als verkoop overzichtelijk in is geadministreerd gaat m dubbel boekhoudenet behulp van het boekhoudprogramma van Stip•t bijna vanzelf! Zo moeilijk hoeft boekhouden dus helemaal niet te zijn.

 

Kies voor stiptheid, kies voor Stip•t

Onze naam is niet zomaar Stip.t, onze naam hebben wij te danken aan onze stiptheid die écht op 1 staat. Want wat is er vervelender dan wanneer je een klant niet kunt uitleggen hoe de financiële situatie waaronder het dubbel boekhouden er momenteel voor staat? De klant zijn die dat te horen krijgt! Voorkom klantverlies of schade aan merkimago door áltijd een goed en leesbaar overzicht klaar te hebben staan, ongeacht waar u bent of van welke computer u gebruik maakt. Het moet een kwestie zijn van inloggen, aanklikken, printen en klaar. Bij Stip.t zijn we niet zo van de overbodige handelingen, stiptheid en snelheid rondom dubbel boekhouden staat bij ons voorop!

Voordelen van dubbel boekhouden

Twijfelt u nog over dubbel boekhouden met Stip•t? Daar kunnen wij verandering in maken met de vele voordelen die komen kijken bij dubbel boekhouden met Stip•t! Startende met dat Stip•t te installeren is op meerdere computers, maar kan ook op uw eigen computer gebruikt worden met de Cloud. Stip•t werkt daarbij zowel op besturingssysteem Microsoft als op uw Mac. De interface waarmee gewerkt wordt is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u zelden tot nooit tegen problemen zal oplopen tijdens het dubbel boekhouden. Daar komt dan ook nog bij dat een jaarlicentie geldig is voor de boekhouding van één klant voor een vast bedrag per jaar. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u zelf ook niet voor financiële verrassingen te staan! Lijkt het u wel wat, maar twijfelde u bij ‘jaarlicentie’? Geen zorgen, u kunt een proefversie downloaden. Geheel vrijblijvend en de eerste 2 maanden GRATIS!