Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

administratiepakket

Administratiepakket

Het aanschaffen van een administratiepakket is niet alleen interessant voor een administratiekantoor of accountant, maar is ook een zeer aantrekkelijke aankoop voor elke organisatie. Of deze nu klein, middel of groot is. De reden waarom is gemakkelijk: een administratiepakket zorgt dat het administratieve proces geautomatiseerd wordt. Dit zorgt ervoor dat de administratie gebeurt en je er geen omkijken meer naar hebt. Een administratiepakket neemt alle administratieve taken van je over door gelinkt te zijn aan je bedrijfsrekening. Zo wordt elke transactie, groot of klein, inkomend of uitgaand, minutieus opgeslagen en geboekt. Hierdoor kan een ondernemer zijn tijd steken in waardevolle klanten en diensten, in plaats van het bijhouden van de administratie.

Een administratie pakket aanschaffen, hier moet je op letten Administratiepakket

Een administratiepakket aanschaffen doe je niet voor één jaartje. Het doel van een administratiepakket is namelijk dat je hier jarenlang mee vooruit kan. Het is daarom belangrijk dat je op een aantal elementen let, zodat je ervan verzekerd bent het goede administratiepakket te kiezen. Startende met dat het belangrijk is dat je geen dertien in dozijn programma koopt via een reseller. Kies voor een organisatie die een eigen administratiepakket produceert en verkoopt. Alleen zo ben je verzekerd van goede kwaliteit én goede service! Vervolgens ligt de focus op je nieuwe klanten, deze zijn zoals je weet immers de motor van je bedrijf. Het is dan ook belangrijk om te zoeken naar een administratiepakket dat met je bedrijf mee kan groeien. Ervan uitgaande dat je bedrijf de komende jaren zal groeien zal je een uitgebreider pakket nodig hebben. Wellicht koop je op een gegeven moment een nieuw of extra pand. Misschien ga je publiekelijk met je aandelen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor je een uitgebreider administratiepakket dient te hebben. Het is dan wel zo fijn om te weten dat je ondersteund wordt door een administratiepakket dat dit mogelijk maakt.

Uw administratiepakket áltijd up-to-date

Heeft je organisatie een aanzienlijke groei gerealiseerd? In de meeste gevallen kun je gemakkelijk upgraden naar een uitgebreider administratiepakket. Dit biedt je de mogelijkheid om meerdere accounts toe te voegen, meer verschillende data te importeren en andere programma’s te koppelen aan je administratiepakket. Alleen zo kun je je facturering volledig automatiseren en klanten mappen aanmaken. Naast deze interessante voordelen van ons uitgebreide administratiepakket, is onze software áltijd up-to-date. Zijn er vanuit de Belastingdienst nieuwe regels of wetten? Ons programma houdt hier automatisch rekening mee. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en bent verzekerd van topkwaliteit! En kom je er dan alsnog niet uit? Dan hebben wij nog een instructievideo klaar staan waarin alles duidelijk wordt uitgelegd.

Samenwerken met een accountant

Ben je ervan op de hoogte dat veel organisaties samenwerken met een accountant of administratiekantoor? In beide gevallen draai je op voor de extra diensten. Daar komt dan ook bij dat ondernemers die manueel de administratie bijhouden regelmatig slordigheidsfoutjes maken. Deze fouten kosten niet alleen tijd en geld, maar moeten ook nog eens door een accountant worden opgelost. Door gebruik te maken van een administratiepakket kunnen dergelijke fouten gemakkelijk voorkomen worden. Dit scheelt zowel tijd als kosten, win-win! Daarnaast geven de digitale cijfers ook de mogelijkheid om diepgaande analyses te maken. Bij een administratiepakket kun je dan spreken van een database. Deze database kun je inzetten voor op opvragen en vergelijken van financiële data. Is Stip•t iets voor jou? Je kunt het nu 2 maanden proberen, volledig vrijblijvend en gratis!