boekhoudprogramma online

​​​​​​​

Boekhoudprogramma online

Als ondernemer richt u zich misschien het liefst op uw core business, maar het bijhouden van een goede boekhouding is essentieel. Zonder inzicht in de financiën, investeringen en eventuele leningen, is de kans op financiële problemen een stuk groter. Bovendien loopt u het risico dat u uw winstmarge dan niet maximaliseert.

Tegelijkertijd is uw boekhouding natuurlijk niet uw belangrijkste taak. En waarschijnlijk ook niet uw leukste. U wilt gewoon ondernemen. Een mooie optie is dan kiezen voor een online boekhoudprogramma. Met een online boekhoudprogramma kunt u uw gegevens gemakkelijk overal inzien. Zelfs de boekhouder kan meekijken! Opsturen is dus ook niet meer nodig.

Boekhoudsoftware: offline of online?boekhoudprogramma online​​​​​​​

Een ander belangrijk punt is of u de boekhoudsoftware online of offline wilt gebruiken. Online boekhoudsoftware is overal toegankelijk en biedt veel flexibiliteit. Offline boekhoudsoftware biedt daarentegen vaak weer extra snelheid. Wij vonden het belangrijk om een combinatie van deze twee mogelijkheden te bieden en hebben daarom het programma Stip•t ontwikkeld.

Stip•t is een gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware met een desktopapplicatie, een app en een online omgeving. U kunt uw boekhouding grotendeels in de - snelle - offline versie invoeren, maar vervolgens ook via de online versie bekijken. Ook kunt u uw boekhouder of accountant toegang geven tot de online versie, bijvoorbeeld ter controle.

Zelf boekhouden? Dat doe je met Stip•t!

Wil je zelf boekhouden, maar vind je het lastig om een goede keuze te maken voor een boekhoud programma? Snappen we helemaal. Door het grote aanbod en verschil in functionaliteiten, prijzen en oplossingen is het soms lastig om de bomen door het bos nog te zien. Daarom ontwikkelden we Stip•t. Hét boekhoudprogramma voor ondernemers die zelf willen boekhouden.

Zelf een boekhouding bijhouden heeft verschillende voordelen. Je bespaart er geld mee op een dure boekhouder en bovendien krijg je als ondernemer altijd inzicht in de cijfers van je bedrijf. Op die manier houd je continu de vinger aan de pols en kun je bijsturen of actie nemen wanneer nodig.

Stip•t gratis twee maanden op proef

Nu kunnen wij natuurlijk wel vertellen dat Stip•t precies het programma is dat u nodig hebt voor uw eenmanszaak, maar we begrijpen het ook als u wat meer overtuiging nodig hebt. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid om het programma twee maanden gratis op proef te gebruiken. Hoe dat kan? Simpel. U downloadt het gewoon en installeert het op uw harde schijf.

Vervolgens kunt u het programma ook zonder gebruikerslicentie twee maanden gratis gebruiken. Tien dagen voor het verstrijken van die periode krijgt u de vraag of u een licentie wilt kopen en het programma verder wilt gebruiken. Koopt u de licentie, dan krijgt u hierbij ook onbeperkte support. Wilt u dit niet? Geen probleem; het proberen is uiteraard vrijblijvend.