Boekhoudprogramma MKB

Boekhoudprogramma MKB

Als MKB-ondernemer heb jij slechts één focus: de onderneming. Boekhouden is doorgaans niet een favoriete bezigheid, je hebt het immers al druk genoeg. Door al die bonnetjes, facturen en urenregistratie kun je al gauw het overzicht kwijtraken. Gelukkig bieden wij Stip•t: hét boekhoudprogramma voor het MKB aan. Met behulp van Stip•t kun jij als ondernemer in slechts een paar klikken je gehele MKB administratie overzien. Zodoende kun jij je richten op de toekomst, met een duidelijk financieel overzicht.

Een eenvoudig boekhoudprogramma voor het MKB

Wij vinden dat boekhoudsoftware voor het MKB eenvoudig moet zijn. Juist om deze reden hebben we tijdens de ontwikkeling zo hard gewerkt aan de interface. Met slechts een paar klikken heb je een duidelijk beeld van de complete boekhouding. Met Stip•t haal je dus een compleet boekhoudprogramma in huis. Van btw-aangifte tot e-facturatie en van automatisch inboeken tot de urenregistratie, met behulp van Stip•t is je gehele MKB administratie zo geregeld. Bovendien is onze boekhoudsoftware ontzettend veilig. De software kun je op ieder device gebruiken, maar de data wordt opgeslagen in de Cloud. Daardoor is het voor jou mogelijk om waar dan ook je boekhouding in te zien én hoef jij je geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke data. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van Stip•t.

Handige functies van Stip•t

Ons boekhoudprogramma voor het MKB beschikt over vele handige en praktische functies. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een onbeperkt aantal dagboeken aan te maken, boekingsregels in te stellen én je kunt eenvoudig bankafschriften of verkoopfacturen importeren. Allemaal direct vanuit je mailbox. Ook is het mogelijk om eenvoudig abonnementen periodiek te factureren en e-mails te verzenden. Hebben meerdere personen binnen de onderneming toegang nodig tot het programma? Met Stip•t is dat geen enkel probleem. Je kunt namelijk een onbeperkt aantal gebruikers toegang verlenen tot jouw MKB administratie.

Geen verborgen kosten bij ons boekhoudprogramma voor het MKB Boekhoudprogramma MKB

Je kunt boekhoudsoftware in de meest uiteenlopende vormen verkrijgen. Vaak worden hier dan variabele prijzen bij gehanteerd. Een compleet softwarepakket kan dan al gauw honderden euro’s per maand gaan kosten. Bij ons is dat echter niet het geval. Met Stip•t regel je voor een vast bedrag per maand je gehele MKB administratie. Je koopt bij ons al een boekhoudprogramma voor het MKB voor slechts €230,- per jaar. Dat betreft een jaarlicentie die je onbeperkt kunt gebruiken en welke op meerdere computers is te installeren.

Ben je zelf werkzaam als boekhouder voor verschillende bedrijven? Met één jaarlicentie kun je voor vijf verschillende ondernemingen een doorlopende administratie aanmaken. Als je er vervolgens meer nodig hebt, dan kun je voor een bedrag van €150,- per jaar extra jouw licentie uitbreiden. Schaf dus snel jouw jaarlicentie Stip•t aan.

Probeer het nu

Ben je nog niet volledig overtuigd geraakt van ons boekhoudprogramma MKB? Het is mogelijk om Stip•t twee maanden gratis uit te proberen. Ervaar dus snel zelf het gemak dat Stip•t je brengt. Want binnen de proefversie zijn alle functies beschikbaar, die ook in de betaalde versie beschikbaar zijn. Daarnaast stopt de proefversie automatisch na de twee gratis maanden, je zit dus niet gelijk vast aan een licentie. Tot slot staan onze experts altijd voor je klaar, mocht je ergens vragen over hebben. Zodoende kun jij op de juiste manier het gemak van Stip•t ervaren.

Stip•t is hét boekhoudprogramma voor het MKB

Ons softwarepakket is voor veel ondernemers inmiddels een onmisbare factor binnen hun MKB administratie geworden. Ervaar daarom snel zelf ook het gemak van het meest eenvoudige boekhoudprogramma voor het MKB. Met behulp van Stip•t heb je binnen een paar muisklikken een compleet overzicht van jouw financiën. Zo zorgen wij ervoor dat jij je kunt focussen op het ondernemen. Wacht daarom zeker niet langer af en schaf gauw een jaarlicentie Stip•t aan. Je wordt niet alleen ondersteund door onze experts, je hebt ook altijd direct toegang tot de nieuwste functies. Hierbij hanteren wij een vaste prijs zonder verborgen kosten. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!