boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma

Bent u ondernemer en wilt u zelf ook graag inzicht in uw financiële administratie? Dan is een boekhoudprogramma onmisbaar. Daarmee kunt u zelf uw volledige boekhouding doen, of een deel ervan. De rest kunt u dan uitbesteden aan een boekhouder of accountant. Voor het zover is, is het natuurlijk de vraag voor welk boekhoudprogramma u kiest.

Er zijn namelijk veel verschillende soorten boekhoudprogramma's. Als u al ervaring hebt met een bepaald boekhoudprogramma, dan is de keuze misschien snel gemaakt. Is dat niet het geval, dan wordt het tijd om eens op onderzoek te gaan. Daarvoor hebben wij een aantal nuttige tips. Ga in ieder geval niet over één nacht ijs; het is echt belangrijk om slim te kiezen.

Boekhoudprogramma: online of offline?

Als u op zoek gaat naar een goed boekhoudprogramma, komt u waarschijnlijk al twee grote keuzeopties tegen: gaat u voor een online programma of voor een offline programma? Een offline boekhoudprogramma heeft als voordeel dat het veel sneller werkt dan een online programma. Wel kost dit vaak wat duurder dan een online programma.

Een online programma is niet gebonden aan een bepaald platform en kan dus overal en altijd geopend worden. Dit is handig als u vaak op verschillende plekken werkt of misschien wel samenwerkt met uw accountant of boekhouder. Wel kan het online verwerken van facturen en bonnetjes soms veel tijd in beslag nemen. En heeft u geen internet, dan kunt u niet verder. 

boekhoudprogramma

Handig boekhoudprogramma voor de zzp'er

Het mooiste zou natuurlijk zijn als u kunt kiezen voor een programma dat de voordelen van online combineert met de voordelen van offline. En met Stip•t kan dat ook echt! Stip•t is een offline programma dat u op uw computer installeert. Het heeft echter ook een online component; u kunt er altijd bij en kunt ook back-ups gemakkelijk online opslaan.

Met Stip•t verwerkt u facturen razendsnel in de desktopapplicatie. U kunt het programma zelfs gebruiken om facturen te versturen. Die worden dan uiteraard direct opgevoerd in de boekhouding. Met een speciale app - geschikt voor Android en iOS - kunt u vervolgens bonnetjes van contante betalingen opvoeren. Dit maakt het eenvoudig én voordelig voor elke zzp'er.

Probeer Stip•t twee maanden helemaal gratis

Wat ons betreft is Stip•t hét boekhoudprogramma voor zzp'ers. U kunt hiermee snel veel gegevens verwerken en het is geschikt voor Windows én Mac. Bovendien kunt u in een handomdraai bankafschriften of inkoopfacturen importeren. U hebt op elk moment een actueel inzicht in hoe het ervoor staat met uw bedrijf. Wel zo belangrijk!

Natuurlijk begrijpen we dat u dit het liefst ook zelf zou ervaren. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid om Stip•t gedurende twee maanden gratis uit te proberen. Geheel vrijblijvend! U downloadt het programma, installeert het en gebruikt het. Aan het einde van de proefperiode krijgt u de kans om een gebruikerslicentie aan te schaffen.

Kies nu voor een boekhoudprogramma dat werkt!

Met die gebruikerslicentie krijgt u niet alleen het hele jaar toegang tot alle functies van Stip•t, maar kunt u ook rekenen op gratis support. Naast de vele online hulpmiddelen die we voor u klaar hebben gezet, beschikken we uiteraard ook over een helpdesk met vakkundige professionals, die u graag te woord staan.

Zij zijn op weekdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 via 088-00 11 800 en kunnen u alles vertellen over Stip•t. Maak vandaag nog gebruik van het speciale aanbod om het programma twee maanden gratis te gebruiken en ervaar zelf hoe gebruiksvriendelijk en compleet Stip•t werkt. Dit kan uiteraard geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen!