Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

digitale boekhouding

Digitaal boekhouden

Met Stip•t bieden wij jou een extra compleet boekhoudprogramma voor professionals. Met ons programma wordt het digitaal boekhouden een stuk efficiënter én eenvoudiger. Dit komt omdat het programma een breed scala aan handige functionaliteiten bevat, waardoor het systematisch bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou en/of die van jouw klanten nog eenvoudiger wordt gemaakt. Met behulp van onze gratis helpdesk zorgen wij ervoor, dat jouw digitale boekhouding zelfs nóg makkelijker wordt. Nog niet overtuigd? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat ons programma voor jou kan betekenen.

Boekhouden in een notendop

Voordat we beginnen op te noemen welke voordelen Stip•t met zich mee kan brengen voor jouw digitale boekhouding. Proberen we op de eerste plaats te verduidelijken wat boekhouden, al dan niet digitaal, precies inhoudt.

In essentie is boekhouden: het bijhouden van alle (financiële) administratie. Wanneer je deze administratie systematisch en overzichtelijk bijhoudt, krijg je meer inzicht in de financiën van je bedrijf. Je verwerkt dus in feite alle inkomsten en uitgaven die er worden gedaan in de boekhouding. Bovendien wordt iedere ondernemer in Nederland door de Belastingdienst verplicht om een boekhouding bij te houden.

Een goede boekhouding brengt daarnaast ook vele voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om met handige overzichten verantwoording af te leggen over de financiële situatie van je bedrijf. Je gevoerde beleid wordt dan in één klap duidelijk én je kunt gelijk zien waar mogelijke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. De boekhouding wordt door veel ondernemers uitbesteedt aan een externe partij, met name omdat zij dit vaak een ingewikkelde, saaie en/of tijdrovende taak vinden. Echter met behulp van het gebruiksvriendelijke Stip•t wordt het digitaal boekhouden een stuk eenvoudiger.

Online digitale boekhouding of liever offline? digitaal boekhouden

Het boekhouden wordt doorgaans als een saaie, ingewikkelde en tijdrovende klus bevonden. Een boekhoudprogramma brengt hier echter verandering in. Maar zodra je op zoek gaat naar een dergelijk programma, kun je al gauw overweldigd raken door het ruime aanbod aan softwarepakketten. Hierbij kun je vaak kiezen tussen online en offline digitale boekhouding.

Bij online digitaal boekhouden kun je altijd en overal je boekhouding inzien en bijhouden. Je hebt enkel een computer, smartphone of tablet met internetverbinding nodig. Het grote voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van één enkel device om je administratie bij te houden. Daarnaast ligt de verantwoordelijkheid van de beveiliging ook nog bij de aanbieder van het online programma. Daar hoef jij je dan geen zorgen over te maken.

Offline boekhouden verklapt het eigenlijk al: hier wordt geen internet voor gebruikt. Je koopt dan licenties van een bepaald programma, die je vervolgens op zakelijke computers installeert. Het is in dit geval dus niet mogelijk om altijd en overal in jouw boekhouding te kijken. Het grote voordeel hiervan is wel dat jij volledig eigenaar bent van het programma. Een bijkomstig nadeel is echter, dat je zelf verantwoordelijk bent voor de beveiliging van jouw data.

Met Stip•t krijg jij het beste van beide werelden. Het gemak van online en de kracht van desktop worden in ons programma gecombineerd. Maak het digitaal boekhouden dus een stuk gemakkelijker voor jezelf en schaf direct een gebruikerslicentie aan.

Eenvoudig of juist compleet?

Wij raden je eigenlijk altijd aan om een compleet boekhoudprogramma aan te schaffen. Waarom? Omdat een eenvoudig programma op den duur alleen maar extra werk oplevert. Bepaalde functionaliteiten die je nodig kunt hebben, zitten namelijk vaak niet inbegrepen bij een eenvoudig programma. Met Stip•t krijg je echter een zo compleet en efficiënt mogelijk softwarepakket voor jouw digitale boekhouding.

Digitaal boekhouden doe je met Stip•t

Ervaar snel zelf de kracht van het meest eenvoudige boekhoudprogramma voor ondernemers. Met onze boekhoudsoftware krijg je binnen een paar klikken een compleet financieel overzicht, van btw-aangifte tot urenregistratie. Stip•t zorgt er dus voor dat jij je kunt focussen op het ondernemen. Wacht daarom niet langer en hak de knoop door voor een gebruiksvriendelijk en efficiënt boekhoudprogramma. Met onze licentie krijg je ook nog ondersteuning van onze experts én het is door meerdere gebruikers op meerdere computers te installeren. Daarnaast heb je altijd direct toegang tot de nieuwste functies. Wij hanteren hierbij een vaste prijs en doen niet aan bijkomende kosten. Digitale boekhouding is nog nooit zo eenvoudig geweest.