Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

digitaal boekhoudsysteem

Overstappen op een digitaal boekhoudsysteem

Veel ondernemers werken met een offline boekhoudsysteem. Overstappen op een digitaal boekhoudsysteem wordt dan ook vaak gezien als veel werk. Gelukkig is dit in werkelijkheid niet zo. Wij van Stip·t hebben een geavanceerd digitaal boekhoudsysteem ontwikkeld speciaal voor ondernemers. De afgelopen jaren hebben zich veel veranderingen en innovaties voorgedaan in deze wereld. De komst van computers en het internet hebben er voor gezorgd dat ook een boekhoudsysteem gemakkelijk gedigitaliseerd kan worden. Dit geeft meer overzicht in je boekhouding en je hebt altijd en overal toegang tot je administratie. Een digitaal boekhoudsysteem kan je ook gemakkelijk delen met bijvoorbeeld je accountant. Je kunt hem of haar heel eenvoudig alle gegevens doorsturen om bijvoorbeeld je jaarrekening te maken. Heb je vragen of wil je weten hoe je het beste jouw boekhoudsysteem kunt digitaliseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

De kracht van een geïntegreerd boekhoudsysteem

Geïntegreerde oplossingen zijn helemaal van dit moment. Het is een state-of-the-art techniek die de kans op fouten in je boekhoudsysteem doen minimaliseren of zelfs geheel laten verdwijnen. Je boekhoudsysteem heeft in die boekhoudsysteem gevallen toegang tot relevante data, van rekeningen waar het de inkomsten en uitgaven kan bijhouden, tot de gewerkte uren van werknemers en te versturen facturen. De kracht van een geïntegreerd boekhoudsysteem is dat het data zelf kan analyseren en checken. Komt er bijvoorbeeld een factuur binnen van een bekende klant, dan zal het boekhoudsysteem dit direct linken en op de juiste manier opslaan. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zien wat de omzet is op verschillende klanten en of zij op tijd betalen. Dit geeft ongekende inzichten in klanten, maar ook in de eigen financiën. Het boekhoudsysteem houdt de credit en debit administratie voor je bij, waardoor je zelf geen uren meer achter een spreadsheet hoeft te zitten. Daarbij gebeurt het nu ook geheel foutloos, wat het werk van de accountant ook een heel stuk gemakkelijker maakt. Er hoeft enkel een uitdraai te worden gemaakt van de nodige data en de aangifte is klaar.

Uitgaande en inkomende facturen via je boekhoudsysteem

Omdat ons boekhoudsysteem zich volledig aanpast op jouw boekhoudmethode, maakt het bijvoorbeeld niet uit of je gebruik maakt van een kasstelsel of een factuurstelsel. Jij maakt de keuze en het boekhoudsysteem doet de rest. Ook email-accounts of specifieke mappen kunnen worden gelinkt aan de software. Inkomende facturen kunnen hierdoor direct worden opgenomen in de database en op de juiste plekken worden neergezet. Dit zorgt voor een overzichtelijke administratie en een boekhoudsysteem dat een antwoord heeft op al je belangrijke administratieve vragen. Ook uitgaande facturen kunnen door het digitale boekhoudsysteem worden opgepakt. Hierdoor heb je er ook geen werk meer aan en bent je er zeker van dat de facturen foutloos worden opgesteld. In het geval van uitgaande facturen, kan gebruikt worden gemaakt van personeelsdata als gewerkte uren en het tarief. Zo kunnen uitgaande facturen automatisch worden samengesteld op basis van ‘harde’ data. Zo voorkom je ook discussies met klanten of medewerkers.

Maak gebruik van het geavanceerde boekhoudsysteem van Stip·t

Het geavanceerde boekhoudsysteem van Stip·t kent vele voordelen. Het bespaart je veel tijd en geld en is zeer eenvoudig in gebruik. Ook als je nog nooit eerder gebruik hebt gemaakt van een digitaal boekhoudsysteem. Je kunt overal waar je wilt je administratie inzien. Al je gegevens worden namelijk veilig opgeslagen in de Cloud. Het maakt ook niet uit of je beschikt over een Windows of een Mac computer. Wij hebben speciaal voor beide systemen een boekhoudsysteem ontwikkeld. Wil je het een keer uitproberen voor je overgaat tot aankoop? Dan kan uiteraard! Probeer 2 maanden gratis en vrijblijvend ons boekhoudsysteem en bekijk rustig of het aan al je wensen voldoet. Daarna kan je beslissen of je overgaat tot aankoop. Heb je nog vragen? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor je klaar voor al je vragen.