Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. De boekhoudsoftware van Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

Zo doet u effectief en efficient uw financiele administratie

 

De administratie kan een ingewikkelde aangelegenheid zijn en de meeste ondernemers vinden het zonde van de tijd om hier veel tijd aan te besteden. Ze vinden het vaak repetitief werk en het is vervelend om verkregen en verzonden facturen bij elkaar te zoeken. Echter is het doen van een degelijke administratie zeer belangrijk voor het financiele succes van een organisatie. Het geeft immers inzichten in uitgaande en inkomende transacties, maar ook in afschrijvingen van producten en een beeld van mogelijke investeringen.

 

Maak het uzelf gemakkelijk met de juiste boekhouden softwarefinanciele administratie​​​​​​​

De beste oplossing voor een efficiente administratie is het implementeren van een goede boekhoud software. Dergelijke software zorgt namelijk niet alleen dat u altijd een goed overzicht heeft van uw inkomsten en uitgaven, maar het zorgt ook dat u gemakkelijk uitdraaien kunt maken van raporten en aangiften. Een van de grootste voordelen van dergelijke software is echter het feit dat u er zelf zeer weinig tijd aan hoeft te besteden. Alle data wordt immers automatisch juist opgeslagen en bijgehouden door de software.

 

Belangrijke voordelen van boekhoud software

Dankzij de komst van het internet, zijn de mogelijkheden van boekhoud software exponentieel gestegen. Niet alleen kunt u nu gebruik maken van de standaard functionaliteiten, maar u heeft ook altijd en overal toegang heeft tot uw gehele administratie. De verbeterde technieken en protocollen in de afgelopen jaren, zorgt ook dat uw documenten op een veilige manier worden opgeslagen en gesynct met andere devices. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, of de devices van uw accountant, die vervolgens gemakkelijk uitdraaien kan maken voor de aangifte. Al om al zorgt een boekhoud software dat uw boekhouding minder tijd van u vraagt en dat uw raporten en aangiften met hogere precisie worden samengesteld.

 

Dit maakt online allemaal mogelijk voor u

Naast het feit dat u met boekhoud software overal toegang heeft tot uw administraite, biedt de online functionaliteit ook andere mogelijkheden. Zo kunnen eventuele werknemers of externe partijen zelf hun uren bijhouden ( www.timewriter.nl ) , die direct worden opgeslagen in uw administratie. Dit zorgt niet alleen dat u direct een overzicht heeft van de gewerkte uren, maar dat u ook automatisch kunt gaan factureren. Dankzij de betrouwbare data opslag en automatische facturatie, voorkomt u foutieve facturatie of discussies over gewerkte uren met klanten of werknemers. Een ander groot voordeel van online functionaliteiten is het feit dat u de software direct kunt linken met bankaccounts, creditcards en andere bronnen van financiele transacties. Hierdoor worden alle transacties automatisch en direct opgeslagen onder de juiste noemer. Dit geeft u de mogelijkheid om dezelfde dag nog een uitdraai te maken van alle inkomsten en uitgaven als u zou willen. Dit kan een zeer handige functionaliteit zijn voor bedrijven in de tertiaire of economische sector.

 

Implementatie van boekhoud software

Het implementeren van een boekhouden software lijkt vaak veel werk, en dat is het ook. Toch hebben we verschillende hulpmiddelen gemaakt die een overstap aanmerkelijk vereenvoudigen. Zo kunt u debiteuren, crediteuren en het rekeningschema automatisch inlezen met behulp van een auditfile.  Openstaande inkoop- en verkoopfacturen kunt u inlezen vanuit een excelbestand.

 

Stap snel over op boekhoud software

We leven in de eeuw van kennis en digitalisering. Dit zien we in elke industrie en in bijna elk facet van bedrijfsoperaties. De financiele administratie is hierin geen uitzondering. Sterker nog, juist de financiele administratie vraagt om een sterke digitale oplossing. Een dergelijke software maakt deze administratie immers veiliger, precisier en efficienter.