Importeren van inkoop- en verkoopfacturen vanuit een directory

Per dagboek kan een vaste importdirectory worden ingesteld. Documenten geplaatst in deze directory worden automatisch herkend door Stip-T en ingelezen.  Ook bankafschriften kunnen op deze wijzen geimporteerd worden. Zijn de documenten ingepakt als .zip bestand, geen probleem Stip-T herkent ze toch en pakt ze automatisch uit.

 

Koppelen zonder API

U kunt op deze manier koppeling maken met andere processen. Gebruikt een bijvoorbeeld een branchespecifieke toepassing voor uw facturering maar ontbreekt een API koppeling met uw boekhouding ? Laat dan deze branchespecifieke toepassing de UBL facturen opslaan in de ingestelde directory. Stip-T herkent deze bestanden en zal ze als factuur importeren, desgewenst worden relaties en artikelen automatisch aangemaakt.

 

Importeren door drag & drop

U kunt documenten ook eenvoudig importeren d.m.v. drag & drop. Selecteer 1 of meerdere bestanden in uw verkenner en sleep deze naar het venster van Stip-T.  Stip-T zal herkennen dat u document drag't en toont automatisch het formulier om de documenten te laten vallen.

Jouw intuitieve boekhoudprogramma

In Stip-t zijn alle onderdelen van jouw boekhouding met één klik te bereiken. Geen ingewikkelde menustructuur met verstopte opties, maar alles overzichtelijk gebundeld.
 

Lees meer

24/7 back-up en altijd actueel

Met je data opgeslagen in de cloud en je gegevens automatisch geback-upt op een veilige plek is je informatie altijd actueel en overal toegankelijk. Wel zo makkelijk.
 

Lees meer