Boekhoudprogramma Stipā€¢t

Eenvoudige boekhoudsoftware voor ondernemers

Iedere ondernemer krijgt ermee te maken. Boekhouden. Het is van veel ondernemers niet de meest favoriete klus. FinanciĆ«le administratie is soms lastig te begrijpen en je raakt al snel het overzicht kwijt. Wij snappen dat. Daarom hebben we met Stipā€¢t eenvoudige boekhoudsoftware ontwikkeld. Met Stipā€¢t boekhoudsoftware is boekhouden eenvoudiger dan ooit en krijg jij een compleet overzicht van je boekhouding. Stipā€¢t is eenvoudig in gebruik, maar bevat alle mogelijkheden om je complete administratie te doen. Een robuust boekhoudprogramma op je PC of Mac, met de voordelen van de cloud. Boekhoudprogramma Stipā€¢t zorgt dat ondernemers de focus op hun onderneming kunnen houden.

 

Boekhouden vanaf je desktop: Beschikbaar voor PC en Mac

Boekhoudprogramma Stipā€¢t combineert het beste van twee werelden: de kracht van je computer Ć©n alle voordelen van de cloud. Stipā€¢t is een computerprogramma maar slaat zijn data op in de cloud. Omdat het boekhoudprogramma op je eigen systeem draait werkt het sneller, kan het makkelijker grote hoeveelheden data verwerken en is het eenvoudiger te bedienen. Alle data wordt vervolgens opgeslagen in de cloud. Zo kun je altijd je boekhouding bijhouden, waar je ook bent. Stipā€¢t boekhoudsoftware is beschikbaar voor PC en Mac. Daarnaast zijn er apps voor Android en iOS voor het registreren van bonnetjes beschikbaar. Zo kun je altijd vanaf je favoriete platform boekhouden.

 

Met Boekhoudprogramma Stipā€¢t altijd inzicht in jouw bedrijf

FinanciĆ«le administratie kan erg intimiderend zijn. Met alle in- en uitgaande betalingen, facturatie, offertes, urenregistratie, belastingaangiftes en nog veel meer, kun je het overzicht snel kwijtraken. Daar hebben wij een oplossing voor, want Stipā€¢t geeft een helder overzicht van jouw bedrijfsadministratie wanneer jij wilt. Geen verborgen tabbladen, alle informatie is bereikbaar in Ć©Ć©n klik. Dankzij onze eenvoudige boekhoudsoftware heb jij in Ć©Ć©n boekhoudprogramma alles duidelijk in beeld. Wel zo makkelijk!

 

Snelle koppeling met jouw data

Met de eenvoudige boekhoudsoftware van Stipā€¢t leg je een snelle en makkelijke verbinding tussen het boekhoudprogramma en jouw boekhouding. Het importeren van bijvoorbeeld bankafschriften, inkoopfacturen en urenregistratie is daarmee een fluitje van een cent. Met een paar klikken staat alles in het Stipā€¢t boekhoudprogramma. En mis je nog een paar financiĆ«le stukken? Deze kun je altijd in het systeem ā€˜slepenā€™. Zo heb je in een handomdraai een compleet overzicht van je boekhouding!

 

Stipā€¢t boekhoudsoftware: Het beste van twee werelden

Het is dus hoog tijd om boekhouden naar een hoger niveau te tillen. Met boekhoudprogramma Stipā€¢t heb je overzicht van je complete boekhouding. Allemaal dankzij het beste van twee werelden. De combinatie van de kracht van je computer en het gemak en de snelheid van de cloud. Raak nooit meer de weg kwijt in je eigen administratie, maar verkrijg snel en makkelijk inzicht in de stand van zaken van jouw onderneming.

 

Gratis proefperiode van 2 maanden

Zelf ervaren hoe fijn boekhoudprogramma Stipā€¢t werkt? Probeer dan twee maanden geheel vrijblijvend en gratis onze boekhoudsoftware. Ervaar zelf de voordelen voor jouw bedrijf. Verschillende ondernemers gingen je al voor. De proefversie bevat alle functies die ook in het betaalde boekhoudprogramma zitten. Download hier de gratis proefversie. Ben je fan geworden van boekhouden met Stipā€¢t? Koop dan hier een jaarlicentie op ons boekhoudprogramma.

 

Heb je nog vragen over Boekhoudprogramma Stipā€¢t? neem contact op!

Wil je meer weten over de werking van Stipā€¢t boekhoudsoftware? Of heb je vragen over de installatie van dit complete boekhoudpakket? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op info@xso.nl. Wij zorgen dat je snel een reactie krijgt. Liever direct contact? Bel dan naar 088 ā€“ 00 11 800. Waar mogen wij jou mee helpen?