persbericht

De makers van TimeWriter introduceren nieuw boekhoudprogramma

Daar waar veel traditionele leveranciers van boekhoudsoftware opschuiven richting webapplicaties komt XSO ( de makers van het urenregistratieprogramma TimeWriter ) geheel tegen die trend in met een gloednieuw boekhoudprogramma.

 

Het boekhoudprogramma Stip•t is geschikt voor Windows en Mac OSX en heeft apps voor Android en iOS.  Hoewel de software lokaal wordt geinstalleerd werkt het programma volledig over en met internet.

 

Zo worden databases en documenten bewaard op een cloudserver zodat backups en uitwisseling met derden via deze centrale server geregeld kunnen worden en de software vanaf meerdere locaties te gebruiken is.

 

Het programma ondersteund alle hedendaagste standaarden zoals UBL, RGS en XBRL.  Daarnaast beschikt Stip•t over een SOAP API en kunnen accountants (gratis) meekijken in de administratie van hun klanten.

 

XSO mikt op een doelgroep van gebruikers die ontevreden zijn over hun huidige oplossing, die wellicht zeer veelzijdig zijn maar daardoor inleveren op het gebied van eenvoud en gebruikersgemak.

 

Nadere info: 088-0011800

 

TimeWriter ( www.timewriter.nl )

Stip•t ( www.stip-T.nl