Zelf boekhouden

Zelf boekhouden

Wil je zelf boekhouden, maar weet je niet goed welk boekhoudprogramma je het beste kunt kiezen? Dat snappen we helemaal. Het aanbod van boekhoudprogramma’s voor zelf boekhouden is gigantisch groot. Verschillende functionaliteiten, prijzen, oplossingen en ga zo maar door. Het is dan niet meer dan normaal dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij in samenwerking met XSO Stip•t ontwikkeld! Hét boekhoudprogramma voor ondernemers die zelf willen boekhouden. De boekhouding zelf doen heeft namelijk verschillende voordelen. Je bespaart een hoop geld en je krijgt als ondernemer altijd inzicht in de cijfers van je bedrijf. Op die manier kun je continu de vinger aan de pols houden en direct bijsturen of actie ondernemen wanneer nodig. Wat wil je nog meer?

 

De voordelen van zelf boekhouden met Stip•t Zelf boekhouden

Stip•t is hét boekhoudprogramma voor ondernemers die zelf willen boekhouden. Het is compleet, snel en eenvoudig in gebruik. Ook als boekhouden niet je vak is kom je er met Stip•t makkelijk wijs uit! Wij hebben er alles aan gedaan om van Stip•t het meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma te maken. Zo wordt een intuïtieve interface altijd gecombineerd met automatische backups in de Cloud. Zo heb je waar je ook bent 24/7 toegang tot alle actuele data, wel zo handig. En daar stoppen we niet. Wanneer je de boekhouding zelf gaat doen wil je dat alle data veilig is. Daarom versleutelen wij alle opgeslagen data, zodat alleen jij toegang hebt. Completer dan dat kunnen we een boekhoudprogramma niet maken.

Online en offline de boekhouding zelf doen

Je hoor het steeds vaker voorbij komen, online zelf boekhouden in de Cloud. Niet zo vreemd ook, aangezien dat de enige manier is om niet gebonden te zijn aan één computer. Het vormt echter wel een probleem wanneer de administratie 100% online wordt gevoerd. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht! Stip•t combineert de robuuste combinatie van een offline applicatie met dataopslag in de Cloud. 

 

Stip•t is zelf boekhouden alles-in-1

Zelf boekhouden moet zo min mogelijk tijd in beslag nemen vinden wij. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om van Stip•t een compleet boekhoudpakket te maken. Zo kun je bestanden importeren, facturen sturen, e-mail templates aanmaken, BTW aangifte doen en nog véél meer! Met Stip•t kun je zelf boekhouden zonder allerlei verschillende programma’s door elkaar heen te hoeven gebruiken, ideaal! De boekhouding zelf doen was nog nooit zo eenvoudig. Want laten we eerlijk zijn, als ondernemer heb je al genoeg ballen in de lucht te houden en focus je natuurlijk het liefste op waar je goed in bent: ondernemen! Zelf boekhouden moet eenvoudig, snel en veilig zijn. En dat is precies wat je met Stip•t in huis haalt. Maak nu gratis kennis met Stip•t. Download ons boekhoudprogramma en probeer het kosteloos 2 maanden uit! Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Schroom dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag!