boekhoudprogramma mac

Boekhoudprogramma Mac

Een goed boekhoudprogramma voor de Mac vinden kan best een uitdaging zijn. Veel van de klassieke programma's zijn namelijk vooral ontwikkeld voor Windows en kunnen alleen op de Mac worden gebruikt in combinatie met een programma als Boot Camp. Dat is een optie, maar over het algemeen werkt het niet zo fijn als een 'echt' programma voor de Mac.

Gelukkig zijn er tegenwoordig wel meer opties als het gaat om een boekhoudprogramma voor de Mac. Zo is er bijvoorbeeld Stip•t. Stip•t is speciaal gemaakt voor ondernemers en geeft u alle informatie die nodig is om uw bedrijf goed te kunnen runnen. Het programma is eenvoudig in gebruik, maar wel volledig én heel robuust. En het is geschikt voor de Mac!

Offline boekhoudprogramma voor de Mac

Stip•t is een offline boekhoudprogramma voor de Mac, maar biedt ook online mogelijkheden. Als u het programma wilt gaan gebruiken, dan moet u dit downloaden. Het is beschikbaar voor Windows en voor MacOS. Vervolgens kunt u beginnen met het invoeren in de desktopapplicatie. Het is echter ook mogelijk om online uw boekhouding in te zien!

Het grote voordeel van een offline boekhoudprogramma is dat het veel sneller werkt dan een online programma. U kunt offline uw facturen inboeken, inkoopfacturen opvoeren en allerlei andere zaken regelen. Als u dan bijvoorbeeld uw accountant inzicht wilt geven in uw boekhouding, dan kan deze eenvoudigweg vanaf de eigen locatie inloggen.

boekhoudprogramma mac

Voordelen van administratie software voor de Mac

De belangrijkste voordelen van uw administratie uitvoeren in software die écht bedoeld is voor de Mac, zijn natuurlijk het gebruiksgemak en de lagere kosten. U hoeft namelijk niet apart een parallelle versie van Windows te installeren, of zelfs een Windows-computer aan te schaffen om uw boekhouding te kunnen doen.

Kortom; deze administratie software gaat u veel tijd en energie besparen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om in een gemengde configuratie te werken én kunt u bonnetjes gemakkelijk uploaden via apps voor Android en iOS. Kortom, Stip•t is écht een multifunctioneel boekhoudprogramma met alle voordelen van offline én online.

Wettelijke bewaarplicht

Een ander belangrijk voordeel van de administratie software van Stip•t is dat het voldoet aan de wettelijke bewaarplicht. Die is voor ondernemers vastgesteld op 7 jaar. Gedurende die tijd, zorgen wij ervoor dat er een kopie in de cloud blijft staan die voor u toegankelijk is. Het maakt hiervoor niet uit of u gedurende die 7 jaar ook daadwerkelijk nog klant bij ons bent.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om zelf een auditfile aan te maken. Zo'n bestand kunt u dan per jaar opslaan en lokaal bewaren. Op uw eigen harde schijf, of op een externe harde schijf. Zo weet u zeker dat er niets met uw boekhouding kan gebeuren én dat u aan alle wettelijke vereisten op dit gebied voldoet.

Kies het boekhoudprogramma voor de Mac van Stip•t

Wilt u het gemak van Stip•t zelf ervaren? Probeer het dan twee maanden gratis. U kunt hiervoor het boekhoudprogramma eenvoudig downloaden via de website en het zelf installeren. Zodra het programma geïnstalleerd is, kunt u het opstarten en uitproberen. Als u na twee maanden besluit om het programma aan te schaffen, dan kunt u een jaarlijkse licentie kopen.

Hiermee krijgt u onbeperkte support én mag u zoveel mogelijk gebruikers aanmaken als u wilt. Het is dus ook mogelijk om op uw licentie een gebruikersnaam aan te maken voor uw accountant, zodat deze met u mee kan kijken en eventuele aanpassingen kan doorvoeren. Probeer het zelf en zorg ervoor dat u weer plezier krijgt in uw boekhouding!