Factureren abonnementen urenregistratie

Factureren

Uiteraard kunt u met Stip•t ook factureren. Facturen worden standaar opgemaakt in PDF en UBL. U kunt factureren met vrije teksten en prijzen, ook kunt u eenvoudig factureren vanuit het artikelenbestand.

 

AbonnementenFactureren  abonnementen urenregistratie​​​​​​​

Levert u uw diensten of producten op basis van een abonnement, ook dat kan eenvoudig beheerd worden met Stip•t. Een abonnement kan ingesteld worden voor de frequenties wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Het enige wat u hoeft te doen is periodiek  aangeven dat u wilt facturen, het programma weet dan zelf welke abonnementen aan de beurt zijn om te factureren. Het programma geeft ook inzicht in de toekomstige omzet op basis van de lopende abonnementen.

Urenregistratie

Bent U dienstverlener en zijn uren uw belangrijkste productiemiddel? Dan is een goede urenregistratie belangrijk. De makers van Stip•t zijn al vele jaren aktief met het product TimeWriter. Uren geregistreerd met TimeWriter kunnen eenvoudig worden gefactureerd en worden overgezet naar Stip•t.

API

Beschikt u over maatsoftware voor uw bedrijfsproces, dan is dat eenvoudig te koppelen met Stip•t middels een z.g. SOAP API.  Een SOAP API is een gestandaardiseerde wijze om twee processen met elkaar te koppelen, uw softwareleverancier zal een dergelijke koppeling relatief eenvoudig kunnen realiseren.