Bestel Stip-t

Bestel Stip-t, het boekhoudprogramma voor ondernemers

Wil je ook makkelijk je boekhouding bijhouden zonder gedoe? Kies dan voor Stip-t, het boekhoudprogramma voor ondernemers. Stip-t heeft het beste van twee werelden: de kracht en snelheid van een desktopprogramma, met het gemak van online.
 

Gratis 2 maanden proberen

Ervaar zelf het gebruiksgemak van Stip-t! Download de software en probeer het boekhoudprogramma twee maanden lang gratis en geheel vrijblijvend. Tien dagen voor het einde van de proefperiode krijg je een melding van het programma. Ben je dan al helemaal om, dan vul je het onderstaande bestelformulier in.
 

Gebruikerslicentie

De gebruikerslicentie is geldig voor een jaar en kun je na elk jaar verlengen of beëindigen. Ongeveer twee maanden voor afloop van het licentiejaar ontvang je een herinnering voor de verlenging. Besluit je te stoppen, dan kun je jouw administratie per boekjaar opslaan in een Auditfile. Zo voldoe je altijd aan de wettelijke bewaarplicht.
 

Kosten

Het gebruik van Stip-t kost 350 euro per jaar. Geen kleine lettertjes of bijkomende kosten; de prijs is inclusief support en een onbeperkt aantal gebruikers. Wil je jouw accountant een gebruikerslicentie geven zodat deze kan meekijken, dan is dat ook helemaal gratis.

De basislicentie bevat maximaal vijf administraties. Wil je dat aanvullen met nog vijf administraties, dan kun je die aanschaffen voor 150 euro per jaar.

 

Belangrijke informatie

Op al onze transacties zijn onze gebruiksvoorwaarden van toepassing. Prijzen genoemd op deze site zijn altijd exclusief 21% btw.

 

Bestel Stip-t via het formulier hieronder:

email address:
Homepage:
URL:
Comment:













:
20 min 8
Voer het resultaat in a.u.b.

Jouw intuitieve boekhoudprogramma

In Stip-t zijn alle onderdelen van jouw boekhouding met één klik te bereiken. Geen ingewikkelde menustructuur met verstopte opties, maar alles overzichtelijk gebundeld.
 

Lees meer

24/7 back-up en altijd actueel

Met je data opgeslagen in de cloud en je gegevens automatisch geback-upt op een veilige plek is je informatie altijd actueel en overal toegankelijk. Wel zo makkelijk.
 

Lees meer