Bestel Stip-T, het boekhoudprogramma voor ondernemers

Wilt u ook gemakkelijk uw boekhouding kunnen bijhouden zonder gedoe? Kies dan voor Stip-T, het boekhoudprogramma voor ondernemers. Met alle gemakken van online werken terwijl het net zo krachtig en handig werkt als een klassiek boekhoudpakket op uw pc.

Gratis 2 maanden proberen

Om Stip-T zelf te proberen downloadt u de software en probeert het 2 maanden lang gratis en geheel vrijblijvend. 10 dagen voordat de proefperiode verstrijkt ontvangt u een melding van het programma. Besluit u dan het gebruik voort te zetten, dan vult u onderstaand bestelformulier in. 

Gebruikerslicentie

De gebruikerslicentie is geldig voor een jaar en kunt u na elk jaar verlengen of beëindigen. Ongeveer 2 maanden voor afloop van het licentiejaar ontvangt u een herinnering voor de verlenging. Besluit u te stoppen, dan kunt u uw administratie per boekjaar in een auditfile opslaan zodat u altijd kunt voldoen aan de wettelijke bewaarplicht.

Kosten

De kosten voor het gebruik van Stip-T bedragen € 350,00 per jaar. Dit is inclusief support en ongeacht het aantal gebruikers. En wilt u uw accountant een gebruikerslicentie geven zodat deze kan meekijken in uw administratie, dan is dat geheel gratis.

Belangrijke informatie

Op al onze transacties zijn onze gebruiksvoorwaarden van toepassing. Prijzen genoemd op deze site zijn altijd exclusief 21% btw.

 

Stip-T bestelformulier

Let op: de velden met een * zijn verplicht

NAW gegevens

Bestelling

Extra

 
 

Deel deze pagina