boekhouding programma

Boekhouding programma

De boekhouding. Voor veel ondernemers is dat niet het leukste onderdeel van een eigen bedrijf hebben. Het is niet alleen een tijdrovende klus om de boekhouding goed bij te houden; er zijn ook veel regels waar u rekening mee moet houden. Los daarvan; u wilt zich waarschijnlijk ook het liefst vooral bezig houden met uw bedrijf, niet met de cijfers.

Een belangrijke stap richting een gezond bedrijf én een gezonde boekhouding, is het juiste programma om die boekhouding in te doen. Tegenwoordig kunt u kiezen tussen een offline en online programma. Stip•t biedt wat dat betreft het beste van twee werelden: een offline programma om snel te werken, mét online toegang voor overzicht op elk moment, op elke plek.

Boekhoudsoftware kopen?

Als u uw boekhouding wilt doen in de boekhoudsoftware Stip•t, dan bieden we u eerst de mogelijkheid om deze boekhoudsoftware twee maanden gratis te proberen. We willen namelijk dat u er zeker van bent dat het programma helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Tien dagen voor de proefperiode verstrijkt, kunt u er dan voor kiezen het programma te kopen.

De software kunt u in principe gratis downloaden, die hoeft u niet te kopen. Wat u wél kunt kopen, is een gebruikerslicentie. Die licentie is een jaar geldig en kan elk jaar verlengd worden. De licentie voor Stip•t is inclusief support en voor een onbeperkt aantal gebruikers. U kunt dus ook uw accountant een gebruikerslicentie geven om deze mee te laten kijken in de boekhouding.

boekhouding programma

Stip•t: het beste boekhoudprogramma

Maar waarom zou u kiezen voor Stip•t? Voor ons is het duidelijk: Stip•t is absoluut het beste boekhoudprogramma. Dit boekhoudprogramma heeft verschillende belangrijke voordelen. Zo is uw boekhouding continu beschikbaar in de cloud, is er sprake van beveiligde toegang voor u en eventueel uw accountant en de gegevens blijven 7 jaar bewaard. Ook als u geen klant meer bent!

Hiermee voldoet u aan de wettelijke bewaarplicht van 7 jaar. Wij zorgen ervoor dat de administratie gedurende deze periode bewaard wordt en voor u toegankelijk blijft. Daarnaast kunt u ook per boekjaar zelf een auditfile maken en deze lokaal opslaan. Dan heeft u ook altijd zelf nog een kopie bij de hand.

Voordelen van een offline én online programma

De kracht van een programma als Stip•t zit in de combinatie van online en offline. Offline is het bijvoorbeeld mogelijk om sneller facturen in te boeken en materialen in te lezen. Dit doet u gewoon rechtstreeks in het programma. Alles wordt echter ook opgeslagen in de cloud, waardoor bijvoorbeeld ook uw boekhouder mee kan kijken.

Krijgt u inkoopfacturen per e-mail? Dan hoeft u deze niet apart in te voeren in uw administratie. Stip•t zorgt ervoor dat ze gewoon automatisch worden ingelezen in de boekhoudsoftware. Dit geldt voor facturen in UBL-formaat, maar ook voor bestanden in pdf-, jpg- of png-formaat. Bonnetjes voert u eenvoudig op via de app.

Regel uw boekhouding in Stip•t

Bent u overtuigd en wilt u uw boekhouding voortaan ook regelen in Stip•t? Vraag dan vandaag nog uw gratis proefperiode van twee maanden aan. Vervolgens kunt u aan de slag. U kunt bijvoorbeeld binnen Stip•t een eigen factuurlay-out samenstellen in de door u gewenste huisstijl. Ook kunt u facturen aanmaken in PDF en UBL en ze direct versturen.

Verkoopt u producten? Dan kunt u ervoor kiezen om rechtstreeks te factureren uit het artikelenbestand. Dankzij de database in de cloud kunt u vanaf elke locatie uw administratie bijhouden, controleren of bekijken. De enige voorwaarde is een werkende internetverbinding. Back-ups worden automatisch aangemaakt.