boekhoudpakket

Boekhoudpakket

Een goed boekhoudpakket is onmisbaar voor ondernemers. Hiermee zorgen ze niet alleen voor een kloppende administratie, maar krijgen ze ook op elk gewenst moment inzicht in hoe ze er financieel voor staan. Is het bijvoorbeeld verantwoord om die investering nu te doen? Hoe zijn de marges dit jaar in vergelijking met vorig jaar? En hoeveel facturabele uren hebt u?

Het zijn antwoorden die een goed boekhoudpakket met één druk op de knop beantwoordt. Maar wat is dan zo'n 'goed' boekhoudpakket? Stip•t is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit pakket is geschikt voor Windows en Mac en is erg gebruiksvriendelijk. U hoeft niet over uitgebreide boekhoudkundige kennis te beschikken om dit programma te kunnen gebruiken.

Boekhoudpakket offline en online gebruiken               

Het boekhoudpakket Stip•t kan zowel offline als online gebruikt worden. Dit is direct één van de grote voordelen. Bij veel pakketten moet u kiezen tussen een online of een offline versie. Bij Stip•t kunt u echter profiteren van de voordelen van beide opties. Offline werken is vaak sneller, maar online werken biedt meer mogelijkheden. U kunt dan overal de boekhouding bijwerken!

Een ander voordeel van gedeeltelijk online werken is dat u ook gemakkelijk andere mensen toegang kunt geven tot uw boekhouding. Denk bijvoorbeeld aan uw accountant. Als u alle voorbereidende werkzaamheden doet, hoeft de accountant alleen de cijfers nog maar te controleren en ze eventueel wat aan te passen. Dat scheelt veel tijd én geld.

boekhoudpakket

De beste boekhoudsoftware voor ondernemers

Als het gaat om boekhoudsoftware voor ondernemers, dan steekt Stip•t dankzij de verschillende voordelen met kop en schouders boven veel concurrenten uit. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in Stip•t snel veel data te verwerken. Ook is het importeren van bankafschriften of inkoopfacturen binnen een handomdraai gedaan. Dit werkt eenvoudig via drag-and-drop.

Stip•t beschikt bovendien over een aantal koppelingen die nog meer functionaliteiten bieden. Een voorbeeld hiervan is TimeWriter. Dit is een speciaal softwarepakket dat bestemd is voor de urenregistratie. Dit kan naadloos geïntegreerd worden binnen Stip•t, waardoor u bijvoorbeeld ook alle gewerkte uren gemakkelijk kunt factureren. Hiermee optimaliseert u uw omzet.

Probeer Stip•t vrijblijvend gratis

Stip•t is zeker één van de meest functionele, gebruiksvriendelijke én solide boekhoudprogramma's van dit moment. Maar: bij de keuze voor een boekhoudpakket gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij ook en daarom bieden we u de mogelijkheid om het programma gratis en vrijblijvend uit te testen. Gedurende twee volledige maanden!

Op die manier krijgt u uitgebreid de kans om de functionaliteiten van Stip•t te testen en te controleren of het boekhoudpakket aansluit bij de eisen die u aan een programma stelt. Wij zijn ervan overtuigd dat u na deze twee maanden niet meer zonder wilt. In dat geval kunt u natuurlijk altijd een jaarlicentie kopen. Deze licentie is voor een onbeperkt aantal personen.

Stip•t: het boekhoudpakket dat meer biedt

Vaak heeft boekhoudsoftware één belangrijk kenmerkend voordeel. Dat is bij Stip•t niet het geval. Stip•t is een heel compleet pakket, dat ook nog eens gebruiksvriendelijk is. De mogelijkheid om online en offline te kunnen werken zorgt ervoor dat uw boekhouding eigenlijk altijd - veilig - binnen handbereik is. Uiteraard worden back-ups automatisch gemaakt.

Bovendien krijgt u als gebruiker van Stip•t gratis toegang tot onze helpdesk. Deze is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereikbaar. Buiten kantoortijden kunt u ook terecht op onze website, waar verschillende informatiepagina's, instructievideo's en tips te vinden zijn. Meer weten of direct een licentie aanschaffen? Neem contact met ons op via 088-00 11 800.