Boekhoudsoftware

Boekhoudsoftware

Als ondernemer besteedt u uw tijd waarschijnlijk het liefst aan waar u goed in bent: ondernemen. Toch is het belangrijk om ook oog te houden op de cijfers. Nu kunt u natuurlijk alles wat met administratie te maken heeft uitbesteden, maar daar hangt wel een prijskaartje aan vast. Voor veel ondernemers is dat financieel gezien geen optie.

Wat is dan wel een mogelijkheid? Een gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware vinden waarmee u zelf een groot deel van de administratie kunt uitvoeren. Hierdoor krijgt u actueel inzicht in hoe uw bedrijf er op financieel vlak voorstaat én bespaart u de boekhouder veel tijd. Dat scheelt u uiteraard weer aanzienlijk in de kosten.  

Hoe kunt u boekhoudsoftware vergelijken?

Voor u kiest voor een bepaalde boekhoudsoftware, is het zinvol om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Maar waar begint u? Het gemakkelijkst is om eerst te kijken naar uw eigen systeem. Niet alle boekhoudprogramma's zijn namelijk geschikt voor Windows én de Mac. Als u een Mac heeft, kan het vinden van een goed programma lastig zijn.

Ook is het belangrijk om rekening te houden met gebruiksvriendelijkheid. Veel boekhoudsoftware is oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik door accountants of boekhouders. Als ondernemer bent u echter waarschijnlijk niet op de hoogte van alle ins & outs van het boekhouden. U hebt daarom meer aan een programma dat daar rekening mee houdt.

boekhoudsoftware

Boekhoudsoftware: offline of online?

Een ander belangrijk punt is of u de boekhoudsoftware online of offline wilt gebruiken. Online boekhoudsoftware is overal toegankelijk en biedt veel flexibiliteit. Offline boekhoudsoftware biedt daarentegen vaak weer extra snelheid. Wij vonden het belangrijk om een combinatie van deze twee mogelijkheden te bieden en hebben daarom het programma Stip•t ontwikkeld.

Stip•t is een gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware met een desktopapplicatie, een app en een online omgeving. U kunt uw boekhouding grotendeels in de - snelle - offline versie invoeren, maar vervolgens ook via de online versie bekijken. Ook kunt u uw boekhouder of accountant toegang geven tot de online versie, bijvoorbeeld ter controle.

Probeer de Stip•t software gratis!

Een belangrijk voordeel van Stip•t boekhoudsoftware is dat het écht geschikt is voor iedereen. We bieden een desktopapplicatie voor zowel de Mac als voor Windows en onze app is geschikt voor Android en iOS. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met eventuele compatibiliteitsproblemen. Het programma werkt altijd en overal, ongeacht het systeem.

Omdat we het belangrijk vinden dat gebruikers ook echt tevreden zijn met Stip•t, bieden we nu de mogelijkheid om het programma twee maanden volledig gratis te gebruiken. U kunt het gewoon downloaden via onze website en gebruik maken van alle functionaliteiten. Aan het einde van deze periode beslist u of u een gebruikerslicentie aan wilt schaffen.

Kies voor de Stip•t boekhoudsoftware

Na de aanschaf van de gebruikerslicentie kunt u bovendien rekenen op nog een extra voordeel: u krijgt dan onbeperkt en gratis toegang tot onze helpdesk. Hier kunt u terecht met al uw vragen over Stip•t, de werking ervan en de mogelijkheden die het biedt. Uiteraard zit u nergens aan vast; zodra de jaarlicentie verlopen is, kunt u zelf kiezen of u Stip•t wilt blijven gebruiken.

Werkt u ook veel met tijdregistratie? Dan bieden we als aanvulling op Stip•t ook TimeWriter. Dit is gemaakt door de ontwikkelaars van Stip•t en heeft dezelfde prettige bediening. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Stip•t of direct een licentie aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@xso.nl of 088 00 11 800 en helpen u graag verder.