Online boekhouden

Online boekhouden bv

Ben je ondernemer en eigenaar van een bv? Dan is een correcte administratie en boekhouding onmisbaar voor het succes van jouw onderneming. Door online boekhouden creëer je inzicht in de financiën van jouw bv. Heb je al op verschillende website online boekhouden vergeleken? Hier stopt jouw zoektocht. Wij helpen je namelijk graag op weg met de software van Stip•t. Dit is een eenvoudig boekhoudprogramma met veel verschillende functionaliteiten, waardoor het programma een perfecte uitkomst is voor ondernemers die tijd en geld willen besparen. Online boekhouden voor jouw bv was nog nooit zo makkelijk! Ontdek de vele voordelen die de software van Stip•t kan bieden aan jouw onderneming. Enthousiast geworden? Je kunt via onze website eenvoudig de boekhoudsoftware kopen.

Eisen voor het online boekhouden voor een bv Online boekhouden

Er komen veel zaken en strenge regels kijken bij het online boekhouden voor een bv. Zo zijn er een aantal harde eisen waar de boekhouding van een bv aan dient te voldoen. Er moet onder andere minimaal een balans, jaarrekening en winst- en verliesrekening worden opgesteld. Deze moeten worden goedgekeurd door een erkende accountant. Door online boekhouden voor jouw bv creëer je niet alleen inzicht in de financiën van je onderneming, maar voldoe je ook sneller aan de eisen die horen bij de boekhouding voor een bv. Stip•t kan geheel naar wens worden ingesteld, zodat je een boekhoudprogramma kunt gebruiken dat past bij jouw onderneming.

Online boekhouden voor een bv

Er zijn veel verschillende manieren voor het online boekhouden voor jouw bv. De software van Stip•t combineert de voordelen van offline boekhouding met het gemak van online boekhouding. Zo kun je met behulp van een offline applicatie boekhouding voeren en deze data online opslaan in de Cloud. Een groot voordeel van deze aanpak is dat het een hoge mate van veiligheid heeft. Daarnaast heb je met de gebruikerslicentie van Stip•t altijd en overal inzicht in de volledige boekhouding. Door de slimme en praktische functies van de software kun je het digitaal boekhouden voor jouw bv makkelijker, sneller én efficiënter maken. Zo houd je meer tijd over om je bezig te houden met jouw passie: ondernemen!

Stip•t voor jouw onderneming

We begrijpen als geen ander dat ondernemen veel tijd in beslag neemt. Dit is dan ook de reden dat we graag helpen om op het gebied van administratie en online boekhouden voor een bv het ondernemen een stukje makkelijker te maken. Stip•t is ontwikkeld door programmeurs van XSO. Het is een eenvoudig en begrijpelijk boekhoudprogramma, speciaal voor het mkb. Je kunt Stip•t nu 2 maanden gratis uitproberen. De proefversie bevat alle functies die ook in de betaalde versie beschikbaar zijn zoals journaalposten en  rekenschema's. Op deze manier kun je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van wat Stip•t voor jouw onderneming kan betekenen. Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie over de software? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. We helpen je graag!