Online boekhouden

Online boekhouden

Online boekhouden is de laatste jaren sterk in opkomst. Dat is niet verwonderlijk; het biedt namelijk heel veel voordelen. Door de boekhouding online bij te houden, hebt u op elk gewenst moment toegang en kunt u altijd en overal wijzigingen doorvoeren. Ook een boekhouder of accountant kunt u gemakkelijk mee laten kijken.

Daarnaast is online boekhouden bijna doorlopend in ontwikkeling. Dit betekent dat u steeds gemakkelijker allerlei dingen zelf kunt doen. Dat is niet alleen heel handig, het zorgt er ook voor dat u als ondernemer of zzp'er veel minder geld kwijt bent aan een accountant of boekhouder, zonder in te leveren op kwaliteit. Kortom; online boekhouden is erg gunstig!

Wat is het beste online boekhoudprogramma?

Wij krijgen regelmatig de vraag: wat is het beste online boekhoudprogramma? Om hier antwoord op te kunnen geven, houden we rekening met een aantal verschillende aspecten. Neem bijvoorbeeld toegankelijkheid; idealiter is een boekhoudprogramma online toegankelijk. Voor de snelheid is een offline product echter weer gunstiger.

Ook compatibiliteit is belangrijk; wilt u de software gaan gebruiken op een computer met Windows, of op een Mac? En als u een app gebruikt, wilt u dan dat deze geschikt is voor Android, voor MacOS, of misschien wel voor allebei? Op deze punten scoort Stip•t erg sterk. Het is geschikt voor Windows en Mac én heeft een app die werkt op Android en iOS.

Online boekhouden

Online boekhouden voor de zzp'er

Ook als het gaat om online boekhouden voor de zzp'er, is Stip•t zeker een aanrader. Ons boekhoudprogramma is eenvoudig, maar zeker niet simpel. Het biedt alle mogelijkheden die u als ondernemer wilt hebben. Denk aan het zelf aanmaken van verschillende grootboekrekeningen of het instellen van de juiste factuurlay-out.

Met Stip•t krijgt u een klassiek boekhoudprogramma, maar dan met online gemak. De data wordt opgeslagen in de cloud, u kunt de administratie vanaf elke locatie bijhouden en controleren, er zijn actuele back-ups en de informatie is altijd en overal toegankelijk. En dat is natuurlijk alleen voor u zo, want alle informatie in Stip•t wordt uitstekend beveiligd!

Download Stip•t en probeer het gratis

De beste manier om uit te vinden of Stip•t ook voor u als zzp'er kan werken, is natuurlijk door het zelf te ervaren. Die mogelijkheid bieden wij u graag. Om er zeker van te zijn dat we alleen tevreden klanten hebben, geven we iedereen de mogelijkheid om Stip•t vrijblijvend twee maanden uit te proberen. Helemaal gratis!

Als u aan het einde van de proefperiode besluit om Stip•t te blijven gebruiken, dan kunt u hier per jaar een gebruikerslicentie voor aanschaffen. Het maakt niet uit hoeveel gebruikers u aan uw boekhouding koppelt; elke licentie is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers. Vervolgens kunt u elk jaar opnieuw aangeven of u Stip•t wilt blijven gebruiken.

Boekhouden via Stip•t

Als u kiest voor online boekhouden via Stip•t, dan kunt u op een aantal zaken rekenen. Zo is Stip•t erg gebruiksvriendelijk. Komt u er toch niet uit? Dan kunt u doordeweeks tijdens kantoortijden contact opnemen met onze helpdesk. Zij helpen u als klant gratis verder. Ook kunt u altijd alle actuele informatie inzien en deze delen met uw boekhouder of accountant.

Dankzij de versleutelde gegevens en de 24x7 fallback-configuratie, is de software van Stip•t altijd up-to-date én altijd beschikbaar. Stip•t is een echt robuust desktopprogramma en werkt snel. Het biedt echter ook de voordelen van een online boekhoudprogramma. Wij snappen dat u ondernemer bent en geen boekhouder en met dit programma kunt u ook ondernemer blijven!