Extra compleet boekhoudprogramma 
voor professionals gericht op efficiëntie en eenvoud.

Met boekhoudprogramma Stip•t, wordt het systematisch bijhouden van de boekhouding een stuk efficiënter. Stip•t bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die het bijhouden van de boekhouding, administratie en facturen van jou (of die van jouw klanten) nog makkelijker maakt.

Probeer nu 2 maanden gratis

simpel boekhoudprogramma

Een simpel boekhoudprogramma voor de ondernemer

Veel ondernemers, nieuw en doorgewinterd, stappen over op digitale boekhouding. De reden hiervoor is dat het doen van de administratie vaak heel veel tijd kost en een simpel boekhoudprogramma kan u die tijd besparen. Het bijhouden en categoriseren van uw transacties wordt namelijk automatisch gedaan door de software. Hierdoor houdt u tijd over om u bezig te houden met zaken die er toe doen voor uw organisatie. Daarbij kent het gebruik van een boekhoudprogramma het voordeel dat de foutieve invoering van data zakt tot het minimum. Dit scheelt u en uw accountant veel werk en geld. Sommige ondernemers maken zich zorgen om de kosten die een administratief programma met zich mee brengt. Echter heeft u alle controle over de kosten die u betaalt. U hoeft namelijk helemaal niet direct te kiezen voor een zwaar programma met duizenden functionaliteiten.

Voor elke organisatie een passend simpel boekhoudprogrammasimpel boekhoudprogramma​​​​​​​

Voor elke organisatie is er tegenwoordig een passend boekhoudprogramma. De studies naar User Experience hebben het ook mogelijk gemaakt voor leveranciers om een simpel boekhoudprogramma te produceren voor u als gebruiker. Niemand zit te wachten op intricate software waarbij men jaren kwijt is om het volledig onder de knie te krijgen. Daarbij heeft niet elke onderneming dezelfde functionaliteiten nodig. Een organisatie met uitstaande aandelen of investeerders zal bijvoorbeeld andere prioriteiten hebben dan een bedrijf in de retail dat graag weet wat de gedraaide omzet per dag is. Vaak biedt een leverancier van een simpel boekhoudprogramma dan ook verschillende pakketten aan, die passen bij uw vraag. Wilt u enkel uw administratie en rekenschema automatiseren, zodat u hier geen tijd meer aan hoeft te besteden en ook gemakkelijk aangifte kunt doen? Dan is een standaard pakket ideaal voor u. Wilt u echter waarden van vastgoed, aandelen en internationale dependance bijhouden? Dan zult u een iets uitgebreider pakket nodig hebben.

Altijd en overal boekhouden

Om er voor te zorgen dat uw boekhouding door de juiste mensen bekeken kan worden, krijgt u gratis accounts voor bijvoorbeeld uw accountant. Zij kunnen vanaf elke locatie inloggen op uw account om rapporten en andere relevante data te downloaden. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk nodige documenten samenstellen voor de Belastingdienst of aandeelhoudersvergaderingen. Ook biedt u dit de zekerheid dat u altijd en overal bij uw data kunt. De ingevoerde data wordt veilig opgeslagen op servers, waardoor u deze data niet kwijt kunt raken. In tegenstelling tot data die op een drive of harddisk wordt opgeslagen. Hierdoor heeft u optimale controle over de veiligheid van uw data en geeft u toegang die hen die dit nodig hebben.

Implementatie van een simpel boekhoudprogramma

Een van de voordelen van een simpel boekhoudprogramma is dat u gemakkelijk en snel over kunt gaan op implementatie. Vaak koopt u een dergelijke programma online, waarna u het kunt downloaden. Met behulp van online gidsen en hulp video's, zet u gemakkelijk en snel uw account op en linkt u de nodige bankrekeningen aan het systeem. Vanaf dat moment gaat het simpel boekhoudprogramma voor u aan de gang. Het is mogelijk om oude data, bijvoorbeeld uit Excel of een oud programma, te importeren, zodat geen enkele data verloren gaat. Bij de meeste organisatie kunt u de inhoud van uw pakket per jaar veranderen en upgraden. Hierdoor is het mogelijk om eenzelfde programma gedurende de hele levensduur van een organisatie te behouden. Dit zorgt voor stabiliteit en zekerheid.