Online boekhoudprogramma

Online boekhoudprogramma

Als ondernemer richt u zich misschien het liefst op uw core business, maar het bijhouden van een goede boekhouding is essentieel. Zonder inzicht in de financiën, investeringen en eventuele leningen, is de kans op financiële problemen een stuk groter. Bovendien loopt u het risico dat u uw winstmarge dan niet maximaliseert.

Tegelijkertijd is uw boekhouding natuurlijk niet uw belangrijkste taak. En waarschijnlijk ook niet uw leukste. U wilt gewoon ondernemen. Een mooie optie is dan kiezen voor een online boekhoudprogramma. Met een online boekhoudprogramma kunt u uw gegevens gemakkelijk overal inzien. Zelfs de boekhouder kan meekijken! Opsturen is dus ook niet meer nodig.

Online boekhouden eenmanszaak

Online boekhouden is bijvoorbeeld ideaal voor een eenmanszaak. Door zelf zoveel mogelijk van de activiteiten uit te voeren, bespaart u op de kosten voor een boekhouder of een accountant. Bovendien hebt u online altijd inzicht in uw administratie. En dat is niet het enige; de boekhouder of accountant kan ook gemakkelijk even meekijken.

Stip•t biedt u deze mogelijkheid. Maar: het biedt meer. Stip•t is namelijk een uitgekiende combinatie van offline en via internet boekhouden. Ideaal voor een eenmanszaak, maar ook voor andere bedrijven. U verwerkt snel uw informatie in het desktopprogramma en hebt inzicht via het online boekhoudprogramma. Eventuele wijzigingen kunnen zo ook doorgevoerd worden!

Online boekhoudprogramma

Wat is het beste online boekhoudprogramma?

Op de vraag wat het beste online boekhoudprogramma is, is eigenlijk niet één antwoord te geven. Het hangt er helemaal af wat u nodig hebt. Hoe ziet uw bedrijf eruit? Wilt u alleen boekhouden of ook kunnen factureren? Het zijn zomaar een aantal vragen die van belang zijn bij het kiezen van het beste online boekhoudprogramma.

Wat ons betreft, kunt u het beste kiezen voor een combinatie van online en offline. Offline werkt sneller; als u offline uw facturen maakt en verwerkt en via het internet inzicht krijgt, dan bespaart u hiermee veel tijd. Met Stip•t is dat allemaal mogelijk. Ons offline en online boekhoudprogramma werkt op elk besturingssysteem en is overal even snel en handig.

Bespaar veel geld op uw boekhouding

Voor veel ondernemers is de boekhouding een grote kostenpost. Het is natuurlijk belangrijk dat dit goed gebeurt, maar het is ook logisch om de kosten in de hand te willen houden. Elke euro kunt u immers maar één keer uitgeven. Gaat deze naar uw boekhouder, dan kunt u die dus niet meer investeren in uw bedrijf.

Daarom is de keuze voor een boekhoudprogramma als Stip•t snel gemaakt. Hiermee kunt u heel snel boekhouden, terwijl u tegelijkertijd offline en via internet inzicht hebt. Dankzij het gebruiksvriendelijke programma kunt u veel zelf doen en dat bespaart veel kosten. Bovendien bent u er hierdoor niet veel tijd aan kwijt. Die tijd kunt u vast beter besteden!

De ideale combinatie in een boekhoudprogramma

Kortom, als u gaat voor snelheid en gemak, dan kiest u voor Stip•t. Hiermee krijgt u namelijk de ideale combinatie van een offline en 'cloud' boekhoudprogramma. U downloadt het programma eenvoudig op uw computer en gaat dan aan de slag met factureren en het invoeren van gegevens. Stip•t werkt op zowel Windows als Mac en er zijn apps voor Android en iOS.

Met die apps kunt u snel en efficiënt bonnetjes registreren, bijvoorbeeld bij contante betalingen. U importeert in een handomdraai inkoopfacturen of bankafschriften en versleept documenten gemakkelijk van het ene naar het andere bestand. En omdat dit offline gebeurt, gaat het een stuk sneller dan via internet. Inzicht heeft u weer online. Kortom; de ideale combinatie!